...

Chiara Franjai дава идеята как да направите изображение за всеки ден

Chiara Frani – италиански блогър и информация. Самата тя изпъкваше пътя към успеха. Chiara започна с това, което е било споделено с абонатите ежедневни образи – момичето е страстно за модата. Постепенно аудиторията й нараства. Сега тя е известна като дизайнер с мултимилионно състояние.

Chiara за мнозина – пример за имитация, нейните изображения вдъхновяват. Този път дизайнерът е заснет в Кан – причинно-следственото й изображение може безопасно да се отбележи за ежедневието!

Chiara Franjai дава идеята как да направите изображение за всеки ден

Лятния лък от ферите

34-годишната звезда в Instagram отиде в Кан – за дългоочакваното събитие. За малкото си пътуване, Киара избра широки разкъсани дънки, бял връх Селин и черни мули на плоска подметка.

Този лък може да вземе под внимание онези, които обичат простотата и избягват в образа на пътуването. Ако изглежда скучен, можете да добавите декорации.

Chiara Franjai дава идеята как да направите изображение за всеки ден

Киара го направи. Тя разрежда просто извършено изображение на стилна чанта за хермес и златни бижута. Просто, но колко очарователен!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Kolyo

    Имате ли предложение за начин как да се мотивирам да правя изображение всеки ден? Някакви идеи или съвети? Благодаря предварително!

    Отговор
  2. Svetlana Koleva

    Моля, уточнете дали идеята на Chiara Franjai е свързана със създаване на изображие визуализирано на компютър или пък това е ръчно изработвано изображение? Има ли конкретни предложения за техника, материали или инструменти? Бихте ли могли да предоставите повече информация или примери, за да можем да Ви помогнем с вашето запитване?

    Отговор
Добавяне на коментари