...

+ Хората, които са толкова интересни, чужда планина & # 187 +: дъщерята на Zavorotnyuk се застъпва за майката

Anna Zavorotnyuk води страница в Instagram – огромен брой хора са подписани на момичето, и всички те се интересуват от една – болестта на майка си. Анна се опитва да не реагира на думите на фооловата, но този път не се въздържал.

„Покажете снимката на болен zavorotnyuk“, подписан пълновили в коментарите към пощата. Момичето беше ядосано и този път решил да говори.

+ Хората, които са толкова интересни, чужда планина & # 187 +: дъщерята на Zavorotnyuk се застъпва за майката

„Покажете съпричастност и вземете по-добра картина на художниците“, отговори Анна

За болестта на звездата „Моята красива бавачка“ Анастасия Zavorotnyuk осъзнава за Авен преди половин година. Намери злокачествен тумор. Тази тема се превърна в една от най-популярните в мрежата, всички се опитаха да спечелят: журналисти, медии.

Всички фенове на Анастасия Zavorotnyuk се интересуват от нейното състояние, но Анна не възнамерява да им даде това, което искат. Анна разбива феновете на майка си по тази тема, но този път момичето беше възмутено.

„Защо ви трябват снимки? Не разбирам защо хората са толкова интересни за мъката на някой друг. Разбира се, има и изключително нечестиви личности. Покажи емпатия. Изглеждат по-добре на снимките на велики художници. Може би малко ще увеличи леко духовното ви ниво – отвърна Анна на Instagram.

Дали са слушали думите на Анна или хората по-скоро да гледат чуждите скръб?

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Petar Petrov

    Защо дъщерята на Заворотнюк излезе в защита на майка си?

    Отговор
Добавяне на коментари