15 детски стенни шкафа

За да изглежда детската стая просторна и оборудвана с всички подходящи мебели, е необходим специален интериорен дизайн. Такова решение е стенно шкафче, комбинирано с легло или маса.

Компактен, но не и тесен

Комплектите детски мебели обикновено се състоят от няколко части и трябва да бъдат внимателно разположени, за да се запази усещането за "отворено пространство" в стаята И създаване на комфортен интериор. Ако не можете да решите този проблем, значи търсите съвсем друг вид интериорно решение за детската стая – Най-често срещаните решения за детска стая са модулни решения, комбинирани с други елементи, като легла, бюра, рафтове, шкафове, етажерки и скринове.

Основното предимство на детските стени Мебелите могат да бъдат разположени по протежение на една стена или ергономично в ъгъла на стаята, като центърът на стаята остава свободен. Може би ще се съгласите, че това е идеално решение за малка детска стая. В същото време детските стени с бюро, както и детските стени с легло и други допълнения, могат да се използват и в просторни стаи те изглеждат много стилни и модерни.

Детски стени с двуетажни легла са чудесни за стаи с две деца. Производителите предлагат всякакви програми за обзавеждане – Две легла, поставени на различни височини ( едното на пода, другото под тавана ) или едно до друго на едно и също ниво, с легло или диван, където допълнителното легло се издърпва от основата. Стените за детски двуетажни легла на съвременни производители се предлагат в широка гама от стилове Кънтри, класически, минималистичен. Сред богатото разнообразие от модели можете да намерите вариант за стаята на дете в предучилищна възраст, тийнейджър, момиче или младо момиче.

Прочетете повече  Англомания

Мебелите са изработени от ( бук, череша, елша, орех ). Фронтовете са украсени с плексиглас и цветни пластмасови вложки, красиви дръжки с кристали или кракелюр, вратите и чекмеджетата са ръчно рисувани с миниатюри и ситопечат.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Comments: 2
  1. Vladko

Колко ако желая да закупя 15 детски стенни шкафа? Има ли налични цветове и размери? Каква е цената на един шкаф и дали е възможно да получа някаква отстъпка при закупуване на повече от един? Благодаря!

Отговор
  2. Milko

Бихте ли ми препоръчали 15 детски стенни шкафа? На каква цена можете да ги предложите и имате ли разнообразие в дизайна и цветовете? Има ли опция за доставка и монтаж? Благодаря предварително!

Отговор
Добавяне на коментари

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: