...

Наближава есенният етап на CIFF 2015

Вторият, есенен етап на Китайския международен панаир за мебели CIFF-2015 ще се проведе в Шанхай от 8 до 12 септември.

Втората фаза на Китайския международен панаир на мебелите CIFF 2015 е основната иновация за годината. То ще се проведе в Шанхай, в новия Национален конгресен и изложбен център, от 8 до 12 септември. Огромно изложение ще бъде посветено на мебели за дома, градината и офиса. На него ще бъдат представени и тъкани, аксесоари, оборудване и суровини за мебелната индустрия. В панаира ще участват изложители от САЩ, Турция, Обединеното кралство, Италия, Португалия, Испания, Франция, Белгия, Австрия и други страни.


Прочетете повече за CIFF на уебсайта.


Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Deyan Aleksandrov

    На каква дата ще се проведе есенният етап на CIFF 2015 и къде ще се провежда? Бих искал да науча повече информация за мероприятието и как мога да се регистрирам за участие.

    Отговор
Добавяне на коментари