Приключи CIFF-Home 2015

Етапът на изложението за домашно обзавеждане CIFF се проведе в Шанхай през март.

Най-големият международен панаир за мебели, CIFF ( Китайският международен панаир за мебели ) се провежда всяка година в Гуанджоу и Шанхай, Китай. Март беше посветен на първата фаза на панаира: мебелни решения за дома и офиса. Второто издание е планирано за септември 2015 г. в Шанхай.

От 18 до 22 март в панаирния комплекс за внос и износ China Pazhou се проведе изложба на мебели и аксесоари за дома. Производители на мебели от САЩ, Италия, Франция, Великобритания, Белгия, Испания, Португалия, Австралия, Турция и Сингапур представиха своите продукти на изложбена площ от 430 000 кв.м. м.


Прочетете повече за CIFF на официалния уебсайт.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Rumiana Koleva

    Какви са вашите впечатления от CIFF-Home 2015? Поделете няколко от най-любопитните моменти или филми, които сте видели по време на това събитие. Бихте ли препоръчали да се посети следващата година?

    Отговор
Добавяне на коментари