Пролет и есен в Средното кралство на CIFF 2015

Най-големият мебелен панаир в света CIFF ще се проведе на два етапа: през март в Гуанджоу и през септември в Шанхай.

CIFF ( Китайски международен панаир на мебелите )- е най-голямата в света и една от най-важните мебелни индустрии в Азия. Общата изложбена площ на CIFF 2015 ще бъде 1,12 милиона квадратни метра. м. 4500 изложители от 32 държави ще покажат своите колекции. Очаква се изложението да бъде посетено от повече от 200 000 души от 190 държави. Тазгодишната изложба ще се състои от три етапа.

Първият етап ще се проведе 18-22 март на изложението China Import& Панаир за износ в Гуанджоу. Фокусът на изложението е върху единични мебели и готови интериорни решения, както и модели за открито, аксесоари и текстил.

Вторият етап ще се проведе в от 28 март до 1 април също в Гуанджоу. Фокусът ще бъде върху сектора на услугите. Ще бъдат демонстрирани мебели за офиси, хотели, чакални, големи обществени сгради и др., както и оборудване и суровини. Повече за павилион 12.1, в която ще се помещават оборудване и суровини за производство на мека мебел, матраци и режещи инструменти.

Трета фаза основна иновация тази година. Това е есенната сесия, която ще се проведе на 8-12 септември Шанхай, в новия Национален конгресен и изложбен център. Търсене на мебели за дома, офис мебели, градински мебели, тъкани, аксесоари, оборудване и суровини за мебелната промишленост. Сред изложителите бяха компании от САЩ, Италия, Франция, Великобритания, Белгия, Португалия, Австралия и Турция.


Прочетете повече за изложбата CIFF на официалния уебсайт.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Aleksandar Angelov

    Какви бяха най-популярните модни тенденции, представени на Средното кралство на CIFF 2015 през пролетта и есента?

    Отговор
Добавяне на коментари