...

Иновации на Whirlpool на EuroCucina 2016

Whirlpool представя нови домакински уреди за 2016 г. на EuroCucina 2016.

На международното изложение EuroCucina, което току-що се проведе в Salone del Mobile.Милано, представени са новите уреди на Whirlpool за 2016 г. Този модел на интерактивна кухня на бъдещето, иновативният готварски плот SmartCook, съдомиялната машина SupremeClean и вграденият хладилник SupremeFrost.

Концепция за бъдещата интерактивна кухня на Whirlpool – е илюстрация на кухня, която е център за готвене и комуникация в дома, с уреди, които автоматично си взаимодействат, за да създадат своя собствена социална мрежа – "интернет на нещата". Интерактивната кухня на бъдещето панел за готвене и прожектиране, който замества традиционните готварски книги и мобилни устройства, позволявайки ви да общувате в реално време, до споделяне на рецепти с приятели или съвети как да изберете подходящото вино за ястието, което готвите.

Индукционните котлони SmartCook включват интелигентната технология на 6th SENSE, като съчетават първокласен дизайн с разнообразни програми за готвене, които можете да настроите с едно докосване чрез интуитивния дисплей.

Съдомиялните машини SupremeClean, представени на EuroCucina, разполагат с 30% по-голямо отделение за големи съдове. Моделите от линията SupremeClean съчетават интелигентните технологии 6th SENSE, PowerClean Pro и PowerDry и могат лесно да почистят и изсушат цяло отделение дори с най-мазните съдове само за 1 час.

Новият вграден хладилник-фризер Whirlpool Supreme е проектиран да запазва храната свежа за по-дълго време благодарение на интелигентната технология 6th SENSE. Вътрешността на хладилника е лесна за поддържане в ред благодарение на ергономичния дизайн и интуитивната ролкова система. Фризерното отделение се отличава с висока производителност, има "взривна зона" Фризер, който може бързо да замрази до 2 кг храна за 4 часа, с технология FreezeControl, която изглажда температурните разлики при замразяване в отделението.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Danail Dimitrov

    Вашите иновации на изложението EuroCucina 2016 изглеждаха много вълнуващи и еволюционни. Кои са най-интересните функции на вашите нови продукти и как те могат да предоставят по-добър и по-ефективен опит на потребителите? Бихте ли ми казали повече за тях?

    Отговор
    1. Velin

      Нашите нови продукти включваха интелигентни кухненски уреди, които се свързват към интернет и могат да бъдат управлявани през приложение на смарт устройство. Те са оборудвани с функции като автоматично разпознаване на продукти, първенство на готвене и поддръжка на здравословно хранене. Тези функции не само предоставят по-удобен опит на потребителите, но и помагат за подобряване на ефективността на кухнята. Например, уредите могат да предложат персонализирани рецепти в зависимост от наличните съставки или да насочат потребителя към оптималните температури и времена за готвене. Тези иновации наистина са най-бъдещата на кухненските уреди и ние се гордеем с тях.

      Отговор
Добавяне на коментари