...

Иновации от Gorenje на IFA 2016

Gorenje Group представя редица нови продукти на изложението IFA 2016.

Сред премиерите, представени от марката Gorenje на IFA 2016- Гамата домакински уреди, създадена в сътрудничество с Volkswagen, дизайнерите Филип Старк и Орапто, както и съдомиялни машини SmartFlex, високотехнологични премиум уреди от ASKO и решения за интелигентен дом.

Gorenje и Volkswagen успешно демонстрират екипната си работа с хладилника Retro – вдъхновен от дизайна на известния микробус VW Bulli на Volkswagen. Това е съчетание на стила на автомобилния дизайн от средата на миналия век и ефективност за почитателите на класическия модел на Volkswagen и за почитателите на технологичните иновации.

Гама съдомиялни машини SmartFlex новото поколение уреди, които са гъвкави, лесни за използване и с усъвършенствана функционалност.

Модернизираната серия OraÏto на Gorenje, създадена в сътрудничество с френския дизайнер Ито Морабито, е обновена версия на оригиналната серия OraÏto, пусната на пазара през 2007 г. Диапазони за уреди. Дизайнът му е минималистичен. Актуализираната серия ще бъде пусната в продажба през 2017 г. В допълнение към големите уреди той ще включва и набор от малки уреди.

Надникнете в кухнята на бъдещето, която Gorenje Group предлага със собствената си премиум марка ASKO. В умния дом нова гама уреди, съчетана с онлайн приложения и програми за помощ, за да се осигури набор от персонализирани услуги за дома, които да улеснят забързания ни съвременен живот.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Zornitsa Petrova

    Какви са най-новите иновации на Gorenje, обявени на изложбата IFA 2016? Бих искал/а да науча повече за технологичните и дизайнерски новости, които компанията представи на събитието. Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари