...

Leicht на Eurocucina 2016

Leicht представи нови продукти на Eurocucina 2016.

На щанда на Leicht, чиято обща площ е 500 кв. м, Leicht представи две нови колекции кухни: Concrete и Stone.Представени бяха разнообразни оформления на кухни. Гостите на щанда откриха и книгата "Архитектура + кухня III", посветена на различни примери за планиране, реализирани в цял свят. Във всички проекти кухнята е централна част от къщата, индивидуално планирана и реализирана с характеристиките на Leicht.

Щандът на Leicht е фокусиран върху КОНКРЕТА, чийто разпознаваем елемент бетонни повърхности с приятна на допир текстура. Островът с вградена маса за хранене, снабден с пълен комплект интериорно обзавеждане, е иновация в програмата. Основна концепция на кухнята – Пълно интегриране в жилищното пространство с висящи шкафове под плота.

Още един нов продукт от Leicht- Кухнята Bondi, завършена с кадифен матов лак, който не оставя видими отпечатъци от пръсти. Кухнята е отворена към дневната зона, а симетричното разположение на островите с елементи от естествено дърво подчертава уютната атмосфера. Кухненското оформление се характеризира с ясно, симетрично разделение на два острова.

Освен това Leicht показва многобройни идеи за представяне на кухнята в положителна светлина: от интелигентни системи за съхранение до сложни системи за осветление. Той предлага рафтове за вграждане, изтеглящи се чекмеджета, високи шкафове за вградени уреди и универсално вградено осветление.


Открийте други модели на LEICHT.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Petar Georgiev

    Здравейте, моля Ви да споделите повече информация за изложението Eurocucina 2016. Какви са причините да посетя това събитие и какви са основните теми, които ще бъдат обсъждани? Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари