...

RIM&ARIOSTO и Iris Ceramica Group на Mosbuild 2019

2-5 април, Crocus Expo IEC Проведе се най-голямото руско изложение за строителни и довършителни материали MosBuild 2019. Spazio Iris Russia в сътрудничество с RIM&ARIOSTO и Iris Ceramica Group представи на щанда си най-новите колекции на марките Diesel Living с Iris Ceramica и Maxfine.

Бяха представени най-новите попълнения в марката Maxfine: максиплочи с размери 3х1,5 м с уникален дизайн, който най-точно имитира повърхността на мрамора и оникса. Цифровият печат с най-високо качество завладява въображението и вдъхновява за нови шедьоври в интериора.

FMG MaxFine – Колекция Onici

Както е гласувано от обществеността Награди MosBuild 2019 Представената на нашия щанд колекция от голям порцелан Onici на Maxfine беше победител в категорията."Плочки и порцеланови плочки».


Колекциите на DIESEL Living с Iris Ceramica разкриват нов потенциал за дизайнерите, които практикуват интериорен дизайн в индустриален стил. Цимент, стъкло, метал, плат.. – Неочаквана и зашеметяваща смесица от текстури и цветове, която предлага нов вектор от възможности за създаване на модерни, ориентирани към бъдещето интериори. Вече можете да изпробвате плочките DIESEL в своите проекти.

За дизайнери в ( Пето авеню ) до 31 май се провежда"Живот в стил от Diesel" в сътрудничество с DIESEL Living with Iris Ceramica.

В конкурса се приемат реализирани и 3d дизайнерски проекти в стила на DIESEL Living с колекции керамични плочки IRIS. Не забравяйте да посочите в описанието на проекта си защо вашият проект отговаря на стила на DIESEL Living. Предимство ще се дава на проекти, които интегрират системата Diesel Living с плочките на IRIS.

В очакване на вашите проекти! Победителят ще спечели 3-дневно пътуване до Италия за двама.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 3
  1. Zlatin

    Можете ли да споделите повече информация за участието на RIM&ARIOSTO и Iris Ceramica Group на Mosbuild 2019? Какви са новостите и иновациите, които ще представят? Има ли специални събития или презентации, които достойни за внимание? Бихте ли препоръчали посещение на изложбата и защо?

    Отговор
  2. Antoni

    Защо Rim&Ariosto и Iris Ceramica Group са били на Mosbuild 2019 и какви бяха техните представени продукти и иновации?

    Отговор
  3. Tanya Ivanova

    Какви нови продукти и технологии представиха на изложението RIM&ARIOSTO и Iris Ceramica Group на Mosbuild 2019? Бихте ли споделили повече информация за тях? Има ли възможност за видео материали или презентации, за да се запозная по-добре със събитието и представените продукти? Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари