...

Иновации в банята от Roca Group на MosBuild 2018

Групата Roca ще представи на MosBuild-2018 нови продукти от всички марки, представени на пазарите в България и ОНД: Roca, Laufen, Jika, Akvaton, Santek и Santeri.

Изложението MosBuild 2018 ще се проведе в Експоцентъра на улица "Красная пресня" от 3 до 6 април.

За първи път в рамките на бизнес програмата на 3 април в павилиона на Форума Ще бъде представена швейцарската марка LAUFEN. Лекторите ще разкажат за революционния материал Saphir Keramik, който създаде нова тенденция в дизайна на банята. В третото поколение на колекцията Sonar този материал се използва пълноценно, поради което умивалниците и ваните от тази серия изглеждат почти безтегловни, но солидни и здрави. Колекцията е създадена с участието на световноизвестната испанска дизайнерка Патрисия Уркиола и ще бъде представена за първи път.

Ще бъдат показани и нови продукти и иновации от колекциите Val, Kartell by Laufen, Carmen, Beyond. Сериите тоалетни биде Cleanet Riva и InspiraIn-Wash ще бъдат показани отделно.

В допълнение към изложението е подготвена обширна образователна и развлекателна програма както за партньорите на компанията, така и за посетителите на щанда на Roca Group.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Maria Petrova

    Кои са най-новите иновации, представени от Roca Group на изложението MosBuild 2018, за да се обогатят моите баня и да осигуря максимален комфорт и ефективност? Бихте ли споделили повече информация за интересните продукти и технологии, които бяха показани? Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари