...

Roca и Laufen на MosBuild 2017

Какви нови продукти ще представят Roca и Laufen на MosBuild 2017?

От 4 до 7 април Roca Group в България и ОНД участва в 23-тото международно изложение за строителство и интериор MosBuild 2017. Огромният шоурум с обща площ от над 500 квадратни метра предлага уникалната възможност да се представи на обществеността по един изключително персонализиран начин.м. бяха представени новите продукти и успешните колекции на всички марки на компанията Roca, Laufen, Jika, Akvaton, Santek и Santeri

През 2017 г. Roca празнува своята 100-годишнина и това беше обединяващата тема на концепцията на щанда. Една от стените беше украсена с прозрачна витрина, зад която имаше изложба на плакати на Roca от различни години. Там посетителите могат да видят исторически видеоклипове, представящи различни периоди от дейността на компанията.

Едно от основните нововъведения, представени на MosBuild 2017, беше чисто новата колекция Armani/Roca – Baia. Централно място на изложението заемаше чугунената вана Newcast. На щанда бяха представени две съвсем нови колекции в този стил America Evolution L и America Evolution W, и двете изработени от масивен дъб. Отделно място в изложбата беше отделено на колекцията за баня Inspira.

Новата Cleanet Riva, високотехнологична тоалетна биде с всички технологични елементи, майсторски интегрирани в керамичния корпус, привлича вниманието на потребителите към марката Laufen. Също така колекцията Val, която се характеризира с прецизни геометрични форми, чиито продукти – Филигранни умивалници и свободностоящи вани Създадена от SaphirKeramik и Sentec.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ivanka Koleva

    Кога и къде точно ще се проведе изложението MosBuild 2017 и какви ще бъдат участниците в него от Roca и Laufen?

    Отговор
Добавяне на коментари