Iris Ceramica Group на LivingKitchen 2019

На изложението LivingKitchen 2019 Iris Ceramica Group представи продукти от няколко от своите марки: FMG Fabbrica Marmi e Graniti, Fiandre, SapienStone и Iris Ceramica. Всички тези марки заедно позволяват на архитектите и дизайнерите да създават безпроблемни пространства.

Щандът на Групата е проектиран в минималистичен стил от архитектите на HPIU.

Двете входни зони на щанда са облицовани с фин широкоформатен порцелан Sahara Noir. Рафтовете за книги с лека, черна метална структура са фурнировани с оникс в различни цветове от гамата

Фокусът е върху кухните, представени в три пространства. Първа кухня, Стенна плочка, имитация на стъкло, Dusty White, от колекцията Glass Blocks на Diesel Living с

В средата на щанда втора кухня, Остров, покрит с порцеланов фаянс Arabescato от серията Maxfine Marmi на FMG. Работният плот е изработен от порцеланов фаянс Arabescato от SapienStone и е снабден с иновативния вграден индукционен плот TPB Tech® Basalt Black.

В близост трета кухня, Трапезарията е изработена от два нови материала SapienStone: Rovere Baio и White Calacatta, които са пуснати специално за LivingKitchen 2019. Перална машина в новия цвят Calacatta Light на SapienStone и бял работен плот Calacatta завършват кухненския проект.

спа зона

Щандът на SapienStone, Fiandre, FMG и Iris Ceramica на LivingKitchen 2019 демонстрира цялата гъвкавост на керамичните материали на Групата и потенциала на високотехнологичната керамика на Iris Ceramica Group.

Генерален доставчик на марките на Iris Ceramica Group е Rim&Ariosto.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Todor Aleksandrov

    Искате ли да научите повече за участието на Iris Ceramica Group на LivingKitchen 2019? Можете ли да споделите повече информация за техните продукти и иновации, представени на изложението? Имате ли снимки или видео материали от събитието, които можете да споделите? Бихте ли споделили вашия опит и впечатления от участието на Iris Ceramica Group в тази година?

    Отговор
Добавяне на коментари