...

Подготовка за DOMOTEX България 2015

Следващото търговско изложение за подови настилки DOMOTEX Russia ще се проведе през април 2015 г.

DOMOTEX България- Руска сесия на известното немско изложение DOMOTEX. Освен в Хановер и София, на ( DOMOTEX asia/CHINAFLOOR ) и в Турция ( DOMOTEX Turkey ). През 2015 г. на DOMOTEX Russia в София 1 до 3 април в павилион 2 на изложбения и конгресен център Соколники. Той е по-просторен от мястото в центъра за дизайн ARTPLAY, където изложбата се проведе миналата година.

DOMOTEX България- голямо изложение за подови настилки и аксесоари, на което ще присъстват водещи марки. Тук можете да видите нови колекции паркет и ламинат, ръчно и машинно изработени килими, керамични плочки и естествен камък, тъкани, прежди, текстил и много други. Обещани са майсторски класове за стилизиране, почистване и различни видове покрития.


Прочетете повече за DOMOTEX Russia 2015 на официалния уебсайт.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Margarita Georgieva

    Каква е програмата на събитието DOMOTEX България 2015 и каква информация мога да получа предварително, за да мога да се подготвя и да използвам максимално времето си там?

    Отговор
Добавяне на коментари