...

Запознайте се с пролетта на Domotex Asia 2015

Основният международен панаир за подови настилки в Азия се провежда от 24 до 26 март в Шанхай. Време е да резервирате билетите си за DOMOTEX Asia / CHINAFLOOR 2015.

DOMOTEX Asia / CHINAFLOOR, най-голямото търговско изложение, което ще се проведе в Шанхай през март 2015 г. Изложението ще заеме обща площ от 140 000 кв. м. м. Очаква се да участват 1 177 изложители. Голямата част китайски марки, но ще присъстват и компании от други държави. Белгия, Германия, Индия, Афганистан, Иран, Нидерландия, Пакистан, Турция и САЩ ще имат свои национални павилиони. 42 386 посетители от цял свят ще оценят селекцията от килими, ламинат, паркет, керамични плочки и други подови настилки и технологии.


Прочетете повече за DOMOTEX Asia / CHINAFLOOR 2015 на официалния уебсайт.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Margarita Georgieva

    Какви са основните цели на Domotex Asia 2015 и какви са най-интересните събития и изложения, които ще има през пролетта на тази година? Може ли да се очаква участие на водещи компании и посетители от целия свят?

    Отговор
Добавяне на коментари