...

19 нови продукта на Domotex България – 2012

Страхотна новина: първото професионално изложение Domotex Russia ще бъде открито през септември. Вижте какви нови продукти предлагат производителите на подови настилки.

Добра настилка – «фондация" всеки интериор. Изглежда, че производителите на паркет, ламинат, черна дъска и килим могат да измислят нещо ново? Подовете, общо взето, могат да бъдат всякакви Най-важното: издръжливост, цена и, разбира се, визуална привлекателност.

В нашата фотогалерия можете да намерите нови продукти от всички големи производители на дървени подови настилки за дома. Те ще бъдат докарани в София в края на септември и показани на изложението Domotex Russia.

Ще откриете паркет от твърда дървесина с текстура WildWood от Finex и весел паркет за деца от Viele Grusse. И искате ли естествен под на Каймановите острови? – Да, имаме го в нашата колекция ламинат Hannibal фабрики Ritter. Марката Contesse е алтернатива на всички останали подови настилки в дома. Подови настилки от ново поколение Contesse Floor™ Отличава се с висока износоустойчивост и екологичност. Ако не е паркет, ламинат или масивна дървесина, какво е тогава?? – Уверете се сами. А новите колекции вече можете да видите сами на изложението DOMOTEX Russia в Крокус Експо на 26 септември.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 3
  1. Zhivko

    Интересува ме какви са тези нови продукти на Domotex България за 2012 година? Можете ли да ми кажете повече информация за тях и къде мога да ги намеря? Благодаря!

    Отговор
    1. Bogdan

      Domotex България представя най-новите продукти и иновации за 2012 година. Те включват различни модели подови настилки като ламинат, паркет, винил и килими. Всеки продукт е с високо качество и съчетава модерен дизайн със здравина и устойчивост. Можете да намерите тези продукти в специализирани магазини за подови настилки, както и на официалния уебсайт на Domotex България. Не се колебайте да се свържете с тях за повече информация или консултация при избора на подовата настилка, която отговаря на вашите нужди и предпочитания. Благодарим ви!

      Отговор
  2. Simona Ivanova

    Каква е гамата от новите продукти на Domotex България за 2012 година и какви са техните предимства и иновации? Има ли нещо специфично или необикновено, което може да привлече вниманието на клиентите? Бихте ли препоръчали посещението на тази изложба за хора, които се интересуват от модерни и качествени интериорни продукти?

    Отговор
Добавяне на коментари