...

Miele представя нова домашна магия на IFA 2014

Miele представя системи за грижа за прането, почистване и интелигентен дом на международен панаир в Берлин.

Финалистите бяха усъвършенстваната гама перални и сушилни машини W1/T1, гамата прахосмукачки и интелигентните системи за домашна автоматизация – Тези и други иновации бяха представени на щанда на Miele на изложението IFA 2014. Щандът с площ от 3000 кв. м беше разделен на две зони: щанд с площ от 3000 кв. м. Щандът в Саратов, с площ 3000 кв. м, беше разделен на две зони: за всички посетители на панаира и за професионалисти от бранша.

Слоганът на презентацията беше "Чиста иновация" Просто магия ( "Чиста иновация" Обикновена магия" ). Затова не беше изненада, че Питър Валанс беше там, за да демонстрира възможностите на новите уреди на Miele на гостите на щанда Известният берлински магьосник.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Stoyanka Ivanova

    Какви са новите домашни магии, които Miele представи на IFA 2014? Бих искал да науча повече за тези иновации и как те могат да подобрят моят дом. Благодаря!

    Отговор
Добавяне на коментари