Малки форми от Bosch на IFA 2014

Bosch представя редица нови малки уреди на изложението в Берлин.

На снимката: модел Bosch MaxoMixx.

Нови уреди от Bosch Полезен за дома и лесен за използване. Например блендерът MaxoMixx работи на 12 скорости, не разпръсква съдържанието на съда и почти замества кухненския робот Включени са много аксесоари и приставки.

На снимката: кухненски робот Bosch MaxxiMUM.

Самата машина също е там Bosch MaxxiMUM смесва съставките за секунди и ви казва кога сте постигнали правилната консистенция. Гамата аксесоари със закачливи имена ( "Вегетарианска лудост", «Pasta Passion" и още. ) всичко – от зеленчукови салати до италианска паста.

За любителите на кафето, чая и горещия шоколад гамата от топли напитки. TASSIMO VIVY ( малко по-малък от лист А4 ) подходящ за малки кухни. TASSIMO SUNY прави сутрешното ви еспресо бързо Необходимо е само да притиснете леко купата към панела в предната част на уреда. TASSIMO JOY ще приготви напитки за цялото семейство или група приятели. А TASSIMO CHARMY ви позволява да регулирате силата на кафето си.

Bosch Sensixx'x DA30 се загрява бързо и глади старателно, без гънки и намачквания на плата. Устойчив на надраскване и се изключва, когато не се използва повече от 8 минути. Новите прахосмукачки – акумулаторният Zoo'o ProAnimal и контейнерът Relaxx'x ProSilence66- която с лекота почиства прах, отпадъци и косми от домашни любимци. Тиха работа и пестене на енергия.

На снимката: сешоар Bosch Style to go.

Иновации в областта на красотата Уреди за стилизиране Style to go. Сешоарът за коса, многофункционалната четка за горещо оформяне и пресата за изправяне на коса са изключително компактни лесно се взема със себе си, когато пътувате. Не само това – в друга страна те автоматично превключват към местното мрежово напрежение.

Прочетете повече  Bosch пуска на пазара прахосмукачката Transformer
Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Hristo Ivanov

    Много интересна информация за малките форми от Bosch на IFA 2014! Интересувам се какъв е размерът на тези форми и за какво служат? Бихте ли ми обяснили повече за тези продукти? Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари