...

Бош игра с голям успех на IFA 2014

На изложението IFA в Берлин през септември Bosch ще покаже няколко нови големи уреда.

На снимката: Фурна Bosch Серия 8.

В центъра на вниманието на щанда на Bosch беше новата Серия 8. Предимно набор от фурни за лесно готвене. Просто изберете ( печене или печене ) системата ще избере оптималната обработка. Сензори измерват и следят нивото на влажност. И когато е готова, фурната се изключва сама. А печенето е перфектно, независимо от височината на плочата ( 4D системата за горещ въздух ).

На снимката: хладилник Bosch CoolClassic.

Още една иновация от Bosch- Затоплящо чекмедже и чекмедже за затопляне от Серия 8. Той е полезен и при размразяване на храна. Новата кафемашина Bosch Серия 8 за вградена употреба ще направи напитка като професионален бариста – трябва само да натиснете един бутон. Микровълновата печка от Серия 8 загрява бебешка храна и може да приготви полусварена храна за нула време. Парогенераторът от серия 8 на Bosch приготвя три ястия едновременно ( миризмите не се смесват ). Самата машина се вписва плътно в нишата на стената. Гамата Серия 8 включва и комбинирани уреди: фурна за готвене на пара и микровълнова фурна, както и фурна за готвене на пара.

На снимката: фурна Bosch Серия 8.

Въздухът в кухнята ви се прочиства от мощните аспиратори Bosch от серия 8 с EcoSensor и EcoSilence Drive мотор. Те са почти безшумни и пестят енергия. Храната остава свежа с комбинацията от хладилник с фризер с френска врата просторен и ергономичен.

На снимката: Аспиратор Bosch Серия 8.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ivan Kolev

    Какви са характеристиките на Бош играта, които я правят изключително успешна и привлекателна за посетителите на IFA 2014?

    Отговор
Добавяне на коментари