...

15 нови продукта на Cersaie 2013

Най-големият търговски панаир за керамика, обзавеждане за баня и кухня Cesraie 2013 се провежда през есента в Болоня. Очевидно е, че производителите обръщат все по-голямо внимание на текстурата на своите покрития: има все повече неочаквани решения за покрития и мебели.

Водещите производители на керамика на изложението Cersaie представиха нови дизайни на плочки, които имитират истински дървени повърхности по различни начини – от симулирани ефекти на стареене до имитация на напречно нарязано дърво. На мода е и имитацията на груби индустриални повърхности. Най-често срещаните цветове са черен, сив или бял бетон.

Новите душ арматури, показани на Cersaie, също съчетават експерименти с покрития и цветове. Бялото гланцово покритие вече не е обичайното решение за баня. Днес асортиментът включва всички видове щампи и неочаквани цветове ( дори за смесители и радиатори );. Също така в съответствие с тенденцията за биоморфен дизайн новите санитарни продукти придобиват все по-плавни черти, като по този начин имитират природата.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Todor Marinov

    Моля, можете ли да ми кажете какви са тези 15 нови продукта на Cersaie 2013 и кога ще бъдат достъпни на пазара? Бих искал да науча повече подробности за тях и да разбера дали включват иновативни функции или дизайни. Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари