...

Нови продукти от Dornbracht на Cersaie 2010

На изложението Cersaie 2010, което се проведе в Болоня ( Италия ) от 28 септември до 2 октомври, Dornbracht представя няколко нови продукта за банята и кухнята.

Универсалният дизайн на IMO

Колекцията IMO на Dornbracht включва пълна гама смесители, душ глави и релси, както и аксесоари за баня. Заглавие – съкращение на израза "по мое мнение" ( английски език. – «по мое мнение" ). Според замисъла на създателите, той отразява идеята на колекцията: универсален дизайн, който подхожда на най-различни хора и интериори.

Правоъгълни душове

Новият душ Performing се основава на концепцията за естествения дъжд, който пада гравитачно, без натиск. Диаметърът на кръглите душове е увеличен . За първи път в поредицата се появява правоъгълен дъжд. Променен дизайн на модела за по-лесно почистване. А ръчните душове вече са оборудвани със система против замърсяване.
Балансовите модули също са преработени: JustRain вече се предлага във версия за монтаж на стена, WaterSheet е увеличен и е въведена новата душ глава WaterBar.

Три сценария за душ

Друга новост.. Ambiance Tuning Technique ( създадена като част от концепцията "Water Transformation" ) който е подходящ за душ системите JustRain, WaterSheet и WaterBar. Тази технология позволява на потребителя да персонализира настройките на смесителя и душ главата или да избере един от трите готови сценария: Балансиращ (Уравновесяване ) Енергизиращ (Активиращ ) и Отпускащ (Релаксиращ ).

Кухня като на професионалист

С новата гама Water Zones ( Български. – «Водни зони" ) Dornbracht предлага да се оборудва обикновена кухня по примера на професионална кухня и да се разграничат различните функционални зони. Фокусът е върху мивката, до която домакинята прекарва по-голямата част от времето си в кухнята. Чисто новите ( дълбоки и плитки ) мивки с две купи;. Всички модели могат да бъдат оборудвани с дъска за рязане, която се поставя в главата на душа, и смесител с изскачащ чучур и регулируема глава на душа.

Зона за пиене

Серията "Водни зони" включва и малък умивалник и смесител, които могат да се използват за създаване на специална "зона за пиене". Тя може да се използва не само в кухнята, но и в други помещения. Пречистена вода, сервирана студена или топла.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Miroslav Petrov

    Какви са новостите от Dornbracht за Cersaie 2010? Има ли нови продукти или иновации, които можем да очакваме? Бих искал да науча повече за тях и как може да ги закупя. Благодаря!

    Отговор
Добавяне на коментари