...

BOYARD Avant-garde на INTERZUM 2017

BOYARD участва в международния търговски панаир Interzum 2017, който се проведе в Кьолн ( Германия ) от 16 до 19 май.

Общо взето Interzum 2017 Участваха повече от 1500 компании, включително компания, която BOYARD. Тематична експозиция на щанда на BOYARD Естетиката на Българския авангард, особено на едно от неговите течения конструктивизъм.

Конструктивистките идеи се прилагат органично в мебелен обковВ стаята: разтегателни системи, ефектни дръжки за мебели от естествени материали метал, керамика и естествени камъни.

Областта на предния обков е представена от широка гама модели дръжки за мебели. Изложбата включваше лаконична линия керамични дръжки в херметични форми, футуристични метални дръжки и декоративни предмети с естествени ахати, оникс, лазурит и др.д. Представените модели отразяват основните и най-разпознаваеми шедьоври на майстори като Малевич, Кандински, Татлин, Родченко и много други.

Нови продукти на изложението модерен Системи за изтегляне на кутии B-box и стилен SWIMBOX PRO, допълнена от програма за аксесоари с възможност за създаване на множество конфигурации за абсолютен комфорт и оптимизиране на домашните процеси.

На панаира бяха изложени и панти за мебели, обединени в гамата NEO. Те се отличават с висока надеждност и издръжливост, потвърдени от лабораторни тестове, интуитивно лесен монтаж, разнообразие от форми на ламелите и са в състояние да решат и най-сложните задачи.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Rada Todorova

    Можете ли да споделите повече информация за новия продукт BOYARD Avant-garde, представен на INTERZUM 2017? Какво го отличава от другите продукти на пазара и каква е иновативността му?

    Отговор
Добавяне на коментари