...

Grohe получава наградата Red Dot 2017

5 продукта на Grohe наведнъж печелят наградата Red Dot 2017.

Тази година пет продукта на Grohe бяха отличени с престижната награда за дизайн Red Dot: душ приборите Grohe Blue Home, тоалетната чиния с душ Grohe Sensia Arena, смесителят за баня Grohe Lineare и кухненските смесители Grohe Concetto и Essence Professional.

Grohe Blue Home- Вашият личен източник на чиста и вкусна питейна вода. Устройството дава възможност да се пие чиста, филтрирана и охладена негазирана вода, безалкохолна или негазирана, направо от чешмата. Високото качество на произведената вода намалява до минимум използването на бутилирана вода.

Тоалетната чиния с биде Grohe Sensia Arena съчетава технология и модерен дизайн. Създадени са, за да направят ежедневната ви хигиена възможно най-приятна и релаксираща.

Смесителят за вана Grohe Lineare има тънък корпус, плосък чучур и елегантен лост за управление. Всички тези елементи не само придават модерен вид на модела, но и го правят удобен за използване.

Новите еднопосочни кухненски смесители Grohe Concetto и Essence Professional се отличават с тънък корпус и неограничена функционалност. Силиконовите чучури за смесители GROHE Essence се предлагат в различни цветове.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Svetlin

    Каква е специфичната категория, в която Grohe е получил наградата Red Dot 2017 и в какво се откроява продуктът им, за да ги допринесе за тази награда?

    Отговор
  2. Plamen Georgiev

    Можете ли да споделите повече информация за наградата Red Dot 2017, която Grohe получава? Какво е предметът на тази награда и какви критерии са използвани при оценяването?

    Отговор
Добавяне на коментари