...

Какво ни очаква на CIFF-Shanghai 2017?

Най-голямото мебелно изложение CIFF 2017 ще се проведе отново през септември.

40-ото издание на CIFF, най-голямото търговско изложение за мебелната индустрия в света и най-важната бизнес платформа в Азия, ще се проведе в Шанхай ( Hongqiao ) от 11 до 14 септември 2017 г. По време на събитието ще бъдат представени всички основни марки от секторите: мебели за дома, текстил за декорация и обзавеждане, мебели за открито, офис мебели, оборудване и компоненти за мебелната индустрия.

Тази година темата е "По-добър живот, по-добра работа". CIFF Шанхай ще бъде домакин на 2 000 изложители и около 90 000 посетители, които са професионалисти от цял свят. Той ще се проведе в Националното изложение & Конгресен център di Shanghai, Hongqiao.

Изложението с площ 400 000 кв. м. м обхваща цялата верига на мебелната индустрия – от производството до крайния продукт, в съответствие с концепцията Whole Home Decòr.

Тази година беше предложено иновативно оформление, при което петте основни сектора, представени на CIFF, ще бъдат подредени по допълващ се начин. Секторът за модерно обзавеждане за дома, разположен на приземния етаж, се състои от 7 павилиона, всеки от които се характеризира със собствени теми и задачи.

Започвайки с изданието на CIFF Шанхай през 2018 г., Китай ( Shanghai ) International Furniture Machinery& Панаирът за дървообработващи машини ще бъде организиран в сътрудничество с China Foreign Trade Guangzhou Exhibition General Corp. и Adsale.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Mariana Ivanova

    Какво ново и интересно ще ни предложи CIFF-Shanghai 2017? Кой са водещите брандове и дизайнери, които ще разгледаме? Какъв ще бъде обхватът на изложението и какви ще бъдат темите, които ще бъдат обсъждани? Какви иновации и модни тенденции ще ни представят? Има ли някакви специални събития и форуми, където можем да се включим и разширим знанията си? Бихме ли могли да се запознаем с нови партньори и да установим нови делови контакти? Бъдещето на CIFF-Shanghai 2017 ни вълнува и с нетърпение очакваме информацията!

    Отговор
Добавяне на коментари