Очаквайте скоро в Design&Decor St.Петербург 2016

Поредната сесия на изложението Design&Decor St. Petersburg ще се проведе в Санкт Петербург.Петербург 2016.

от 14 до 16 септември Санкт Петербург ще бъде домакин на четвъртото международно изложение за интериорен дизайн и декорация Design&Decor St.Petersburg 2016.Петербург 2016. Изложбен център ExpoForum ще бъде място за мащабно събитие, насочено към професионалисти в областта на дизайна и архитектурата. Изложението ви дава възможност да сравните продукти на различни компании и да намерите надеждни партньори, както и да се вдъхновите от най-новите тенденции в интериорния дизайн.

В областта на дизайна и декорацията St.Колекцията Tespi ще обхваща следните раздели: предмети за декорация, осветление, мебели, текстил, материали за вътрешно обзавеждане. Събитието е придружено от богата бизнес програма: конференцията Retail Expert, събития за професионалисти от Клуба на дизайнерите и училището Décor&Design и др.

За повече информация относно изложбата посетете официалния уебсайт.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Kiril Petrov

    Какво можем да очакваме от изложбата Design&Decor St. Петербург 2016? Ще има ли нови и иновативни дизайнерски продукти? Какви марки и компании ще бъдат представени? Какъв е входът за публиката и кой може да посети изложбата? Благодаря!

    Отговор
Добавяне на коментари