Скоро предстои изложението Design Week Expo 2015

В края на пролетта Санкт Петербург ще бъде домакин на четвъртото годишно изложение за дизайн и интериор, което е един от акцентите на Седмицата на дизайна в Санкт Петербург. Седмица на дизайна в Санкт Петербург 2015. Все още има време да кандидатствате!

20-22 май 2015 г в рамките на Седмицата на дизайна в Санкт Петербург. Седмицата на дизайна в Санкт Петербург ще бъде домакин на изложението за дизайн и интериорен дизайн. Ще бъдат представени европейски мебели, текстил, довършителни материали и декорации. Тази година организаторът на събитието е подготвил разширена бизнес програма. Специален фокус върху хотелиерството.

ХоРеКа и други обществени среди ще научат как да използват цветови и светлинни ефекти в интериора си, как да привличат нови клиенти и да задържат съществуващите и т.н.д.Експертите от портала "Направи си сам" ще обяснят тайните на популяризирането на дизайнери в интернет, а преподавателите от ( Международното училище по дизайн в Лондон ) ще изучават модни интериори, използвайки колекции на Missoni Home, Hermes, Versace Home, Christian Lacroix Maison и др. Изложението на Седмицата на дизайна ще включва и експозиция за ландшафтен дизайн и наградите ADD2015.


Прочетете повече за изложбата и кандидатствайте на уебсайта на Design Week Expo.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Silvia Dimitrova

    Кога и къде ще се проведе изложението Design Week Expo 2015? Каква е програмата и какви събития можем да очакваме? Има ли такса за влизане и трябва ли да направим предварителна резервация? Бихте ли препоръчали посещението на това изложение и защо?

    Отговор
Добавяне на коментари