...

Жена и котки: Учените разбраха какви са характеристиките на женските съпруги и защо мислим за тях по-зле, отколкото се нуждаете

По някаква причина и веднъж стереотип за дълго време в обществото – ако една жена е запалена котка, тогава тя не е наред с личния си живот и изключително нестабилна психика. Възможно е стереотипът да стане „поздрави“ от старите жени, които размножават котките, за да осветят самотата си. Да бъде, както може, проблемът беше решен да се интересува от учените, а резултатите от проучването днес публикува портала „Medicphorum“.

Жена и котки: Учените разбраха какви са характеристиките на женските съпруги и защо мислим за тях по-зле, отколкото се нуждаете

Резултатите от научното изследване на Калифорния на Калифорния показаха, че дамите на ловците Не толкова нещастен, психологически нестабилни и самотни, както използвахме за тях. Да участвате в експеримента, момичетата поканиха момичета, които изобщо не държат домашни домове. Всички дами преминаха психологически преглед, тестване. След това групата жени, които са домашни котки, бяха поканени на лични тестове, и много от тях бяха повече от една котка или котка.

Тази група включва и собственици на кучета. Резултатите от теста, разкрити като в ловци, и тези, които не държат животни Абсолютно подобни възгледи за семейството, връзката. Жените от двете групи показаха много идентични психологически реакции, тяхната психическа стабилност и черти на характера от присъствието или отсъствието на котка в къщата По никакъв начин не зависи.

Жена и котки: Учените разбраха какви са характеристиките на женските съпруги и защо мислим за тях по-зле, отколкото се нуждаетеЖена и котки: Учените разбраха какви са характеристиките на женските съпруги и защо мислим за тях по-зле, отколкото се нуждаете

Кохетиката демонстрира един голям плюс на участниците в първата група – те показаха по-високо ниво на съпричастност. Това е способността за състрадание и съпричастност.

Така че властите трябва Рехабилитация, Те смятат учените. В нещо, те са още по-добри от тези, които не обичат котките и не се държат у дома.

Същата група изследователи отрече друг мит, който се сблъсква, че присъствието на жена в една жена го характеризира като балансиран, активен и здрав човек. Всъщност собствениците на кучета и тези, които също нямат кучета не е твърде различно един от друг. Единствената разлика е, че с куче, което трябва да ходите, и собствениците на кучета наистина са в по-добра физическа форма.

Жена и котки: Учените разбраха какви са характеристиките на женските съпруги и защо мислим за тях по-зле, отколкото се нуждаете

Да не заобикалят учени и социални мрежи, в които толкова много котки, котки и кученца. Простите изчисления на броя на субектите на абонатите показаха, че жените ловци обикновено са средно във Facebook За 26 приятели по-малко, от жени, които редовно разделят снимките с кучетата си.

Жена и котки: Учените разбраха какви са характеристиките на женските съпруги и защо мислим за тях по-зле, отколкото се нуждаете

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Vanya Dimitrova

    Защо учените се фокусират върху отрицателната страна на женските съпруги и какви са причините за нашето по-лошо мнение за тях?

    Отговор
    1. Zhorzh

      Учените може да се фокусират върху отрицателната страна на женските съпруги, защото това представлява значителен социален проблем и може да има въздействие върху много аспекти на живота, като например здраве, емоционално благополучие и успех. Причините за нашето по-лошо мнение за тях може да са свързани с културните ни убеждения, стереотипите, които сме усвоили, и липсата на разбирателство и емпатия. Необходимо е да се съсредоточим върху позитивните страни на всяка личност и да уважаваме различията между хората, за да създадем по-толерантно и хармонично общество.

      Отговор
Добавяне на коментари