...

Защо се чувствате зле на снимката? Основни грешки и решения

Ние всички искаме да се доближим до снимката, но се оказва точно обратното. Каква е причината? Нещо не е наред с нас или с камера? Разглеждаме красиви момичета от Instagram и имаме комплекси, но все още са красиви и в живота?

Защо се чувствате зле на снимката? Основни грешки и решения

Дори такива красавици като Ким Кардашиан и Ирина Шайк могат да бъдат лоши за снимката – всичко е за перспективата и светлината. Разгледайте основните причини за лошите снимки и научете как да го поправите.

Светлина

Лоша светлина може да добави момиче няколко десетина години – и обратно, ако е добре подбран, никой няма да знае колко наистина наистина. Обърнете внимание на вашите недостатъци върху кожата – ако имате торби или назолабиални гънки, „светлината“, вие само подчертавате тези недостатъци в сянката.

Между другото, холивудските актриси винаги са снимани с висококачествено осветление, оставяйки пътя на килима – затова изобщо не са като себе си, когато са „хващащи“ папараци на улицата.

Двойна брадичка

Главата, спусната надолу, излагайки втората брадичка, не накара никого да е привлекателен. Най-доброто нещо, което можете да направите по време на стрелба, е да вдигнете главата си, сякаш сте затягате на небето.

Просто не стоя с главата и раменете – нека останат на мястото си!

Закъснение на дишането

Вероятно, когато правите снимки, замръзвате? И дори да спрете дишането? Така категорично не се нуждаят! Поради това, в снимките, ние получаваме като безжизнена статуя. Ето защо естествените хора, които премахват „в движение“ изглеждат по-привлекателни.

Опитайте се да гледате в лещата, но без значение колко малко камера и не спирайте дишането. Да бъде жив и фотографът ще избере добра рамка.

Къси крака

Има много начини да се подчертае женствените дълги крака (дори и да не са!) Но също така има нюанси, които са съкратени, например, неправилно избрани дрехи или изливане на крака.

Опитайте се да не скриете краката си, но ги дръпнете. Ако сте снимани в обувките, вземете го под цвета на панталоните или чорапогащи – контрастиращи къси ботуши, например, много „клипинг“ крака.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Tanya Petrova

    На какво се базира вашето мнение, че се чувствам зле на снимката? Искам да разбера какви са основните грешки, които водят до това неприятно усещане и как мога да ги коригирам. Бихте ли ми предложили някои решения, които да помогнат да се почувствам по-добре и доволен/а от изгледа си на снимката? Благодаря!

    Отговор
Добавяне на коментари