...

Заедно, но отделно: Canye West се върна в Лос Анджелис, за да навакса

Наскоро 39-годишният Ким Кардашиан и 43-годишният Canye West живеят отделно: Roiper е удобен в имота си в Уайоминг, а Ким с деца живеят в Калифорния. В брака няколко много проблеми, ако вярвате на вътрешностите, но съпрузите имат желание да го спасят.

Миналия уикенд, които прекараха заедно, се чудя какво излезе от него?

Заедно, но отделно: Canye West се върна в Лос Анджелис, за да навакса

Другият ден Kanya отлетя у дома си на семейството, за да прекарва време с деца

На другия ден Canye West прелетя до семейството, тъй като той наистина пропусна децата си: 4-годишен светец, 2-годишен Чикаго, 7-годишен север и една година псалм.

Инсайд каза: „Сая е много заета с президентската компания, но пропусна децата, че решава да отложи делата си и да дойде при тях. Съпрузите се проведоха през уикенд в дома си в скрити хълмове „. На снимките в Instagram Kim е ясно, че всички са доволни от времето, прекарано заедно.

Ким не одобрява страстта към неговия съпруг от политиката, но той не възнамерява да се оттегли от желанието си да се сблъска с президент. Ким се опитва да не изостря на това внимание – тя просто иска децата им да бъдат добри и вярва, че това е възможно само в един случай – ако техните родители са заедно.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Nikolay Georgiev

    Къде можем да намерим информация за причината, поради която Canye West се върна в Лос Анджелис и какво планира да направи там?

    Отговор
Добавяне на коментари