...

Освен това в миналото: Kim Kardashian върна нещо от & # 171 + Zero & # 187 +

Хубава жена и една от най-богатите жени показват бизнес Ким Кардашиан, реши да върне модата на нещата, за които са били луди в края на деветдесетте и началото на „нула“. Експертите на Vogue Fashion обърнаха внимание на това. Фотографите успяха да заснемат Ким на улицата в Ню Йорк, където се отнася през седмицата на висока мода. В същото време, облечен Кардашиан беше в неща, които развълнуваха умовете на Модница преди около две десетилетия.

Освен това в миналото: Kim Kardashian върна нещо от & # 171 + Zero & # 187 +

Тя е публикувана в брилянтна черна без ръкави с груби рискове на шията. Тя вдигна черните кожени панталони и шисти на петата – всички елементи също бяха поддържани в стила на „нула“.

Преди двадесет години в такива върхове гордо – Парис Хилтън и Линдзи Лоън. Да, и сам Крадашайд носеше същите неща. И сега, след десетилетия, тенденцията на върховете с връзки по врата.

Освен това в миналото: Kim Kardashian върна нещо от & # 171 + Zero & # 187 +

Преди това внимателните експерти на Vogue празнуваха още няколко тенденции в миналото. Тенденцията върна джантата, изпъкнали от панталоните, както и широки ремъци на върха на ризите. Козметолозите с гримьори са съгласни с модерни експерти – тенденциите от това време също се върнаха в грим.

Освен това в миналото: Kim Kardashian върна нещо от & # 171 + Zero & # 187 +Освен това в миналото: Kim Kardashian върна нещо от & # 171 + Zero & # 187 +

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Iva Dimitrova

    Можете ли да ми кажете какво е това „Zero“ и какъв е контекстът, в който Ким Кардашян го връща? Не мога да го разбера от текста, би ми било полезно да получа повече информация. Благодаря!

    Отговор
Добавяне на коментари