...

Вижте всичките 100 в топлината: най-важните средства за летен грим

Трудно е да се постигне перфектен грим в топлината: лицето се зачервява, изпотява и създава такъв ефект, сякаш просто сте напуснали банята.

Вижте всичките 100 в топлината: най-важните средства за летен грим

Има ли начин да изглеждате перфектно дори в топлината? Сигурен! Само летният грим включва минимум козметика.

Базов грим

Ако все още не сте включили този инструмент в ежедневната си грижа – не забравяйте да го направите. Крем с SPF – надеждна защита срещу ултравиолетови лъчи. Холивудската актриса Кейт Бланше е казала, че не излиза навън без защита дори през зимата! Случаят е, когато е добър пример.

Основите работят като дезодорант, само за лицето. Той се изпотри много по-малко. Базата под грим се нанася с дебел слой като маска. Колела 10 минути, тя е нарязана.

Мъгла от хладилника

След като сте опитали този инструмент, няма да се разделяте с него! Преди употреба, не забравяйте да поставите бутилка в хладилника – да се закрепи.

Каква мъгла дава? Той овлажнява кожата и я дава време за разширяване на топлината. Благодарение на него има висококачествено овлажняване, така че кремът не може да се използва.

Минерален прах

Минерален прах – нежен и безтеглващ. Неговите компоненти не се изкачват по кожата, но излишъкът на кожата мазнини се абсорбира. Кожата изглежда блестяща и гладка. Такъв прах се припокрива зачервяване на лицето, венците и визуално линиите.

През лятото минералният прах – спасение, защото тя прави лицето матово и леко поглъща пот, което не може да се каже за тонални кремове.

Очна линия

Използвайте в топлина обикновен молив – голяма грешка. Не забравяйте да изберете устойчив молив, който ще подчертае очите, но няма да направи тежест.

Ако линията Intergrant е добре напълнена, дори не можете да използвате спиралата. Миглите все още ще изглеждат дебели.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Gergana Georgieva

    Здравейте! Какви са най-важните средства за летен грим? Желая да науча повече за този вид грим и как да подчертая красотата си, докато съм на плажа или в горещите летни дни. Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари