...

Как да покрием Новогодишната маса за 1000 рубли

Новогодишните празници се приближават, което означава, че ще трябва да се разстроите. За едно пътуване до магазина можете да загубите под наем етаж: висококачествено шампанско, добро сирене, колбаси и други продукти не са евтини. Но има решение!

Нова година е свързана с шампанско мехурчета, миризмата на мандарини и преливащи светлини и с изобилие от екстри на масата! Как да покрием евтина маса, но гневно? До хранене и домакинство и гости?

Как да покрием Новогодишната маса за 1000 рубли

Добре доказан стар

Не винаги, за да приготвите вкусно ястие, трябва да прекарате много пари. Ако ще приготвите себе си, а не да поръчате храна от ресторанта, спрете избора си на тествани ястия.

Таблицата може да бъде покрита с 1000 рубли – храната на масата не е най-важното нещо. Много по-важно от присъствието на близки и добро настроение!

За да спаси, организира новата година в съветския стил. Всичко, което е било подготвено, е подходящо и сега. Това е:

  • Салата „Селенка под козина“+
  • печено пиле+
  • Салата „Оливие“+
  • варени картофи+
  • Бутилка съветско шампанско.

Ето идеалното меню за новата година! Хостесите могат да предложат на гостите си резерви за зимата като закуска. Разбира се, ако има много гости, ще бъде трудно да се срещнат 1000 рубли, но ако празникът е планиран да се проведе в семейство от 3-4 души, вие сте доста удовлетворени.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Asen Marinov

    Как можем да украсим и снабдим новогодишната ни маса с всички необходими храни и напитки, като разполагаме само с 1000 рубли?

    Отговор
    1. Anton

      Можем да направим красива и вкусна новогодишна маса, дори и с ограничен бюджет от 1000 рубли. Можем да закупим разнообразни сезонни плодове, зеленчуци и сирена за плата, както и печено пуешко месо или риба. Освен това, можем да добавим асортимент от великолепни закуски и напитки като вино, шампанско и безалкохолни напитки. Не е нужно да харчим много, за да имаме празнична и стилна трапеза, просто трябва да бъдем изобретателни и да използваме наличните ресурси разумно.

      Отговор
Добавяне на коментари