...

Той не нарязва косата за 15 години: японски с фантастично дълга коса се нарича рапунцел

С такава дълга коса е именно да не се движи през руските улици, те със сигурност ще съберат всички замърсявания от пода!

35-годишният Rin Camba има невероятна дължина на косата и всичко, защото момичето спря да ги нарече. Тя не ги укрепи от 20 години и полученият резултат е доста доволен.

Той не нарязва косата за 15 години: японски с фантастично дълга коса се нарича рапунцел

Момиче като ужас

Във вашия 35 Rin изглежда като младо момиче. Но освен това вниманието е привлечено от дългата й коса. Според момичето имаше различни периоди в живота й – някъде носеше дори къса прическа с розови нишки.

Много последователи Rin празнуват приликата си с героя от азиатските филми на ужасите (вероятно се подлага на филма „Call“).

Той не нарязва косата за 15 години: японски с фантастично дълга коса се нарича рапунцел

Външно, ако се срещнете с нея през нощта, можете да плашите, въпреки че в живота на ринга Камба е много мил и сладък. Момичето живее в Токио – столицата на Япония, където много мечти на живот. Собственикът на суперлинерската коса активно води своята Instagram, която подписа повече от 32 000 души.

Мнозина я наричат ​​рапунцел за достигане на коса. Дължината им е 190 cm! Според Rin тя спря да има коса, когато будизмът стана поддръжник. За да запазите косата си с красива и здрава, Rin постоянно прави маски и им осигурява всички необходими полезни вещества.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Nikolay Georgiev

    Този човек се е отказал от стрижката за цели 15 години и неговата коса прилича на дългата коса на Рапунцел от японски приказки. Но моят въпрос е: Защо реши да продължи да отлага стрижката и как успява да поддържа косата си в толкова добро състояние в продължение на толкова дълъг период?

    Отговор
Добавяне на коментари