...

SN Pro Expo Forum обявява нови дати!

От 2013 г. три дни в Москва, представители на всички професии, всички възрасти и статуси, на всеки пол и с голямо разнообразие от интереси в уникалното спортно поле на SN Pro Expo – най-голямата изложба и най-усвояната страна фестивал (според книгата на записите на планетата, 2017).

SN Pro Expo Forum обявява нови дати!

Sn pro е адреналин, зареждане и забавление. Sn pro – това са популярни марки, топ блогъри, известни спортисти, заслужени треньори, талантливи художници. SN Pro е най-специализираните публични и отговорни организатори. Sn pro е всеки от нас!

Подготовка за осмия фестивал, който трябваше да се проведе на 13-15 ноември 2020 г., не спира за минута и все още не спира. Организаторите вярват, дори въртящият се коронавирус не може да спре и да се изключи по главата!

И също така, той не се променя и не намалява фестивала! Но, за съжаление, има обстоятелства, които не им позволяват да го носят в такъв мащабен формат.

Както знаете, Sokolniki CCC вече е оборудван с временна резервна болница за пациенти с COVID-19. Според официалната информация той ще остане там до 31 март 2021 година. В това отношение провеждането на SN Pro в павилионите на центъра е невъзможно в определените по-рано дати. Но от април след следващата година нашият сайт ще отвори вратите си на посетители на различни масови събития и болницата ще бъде напълно разглобена.

    „Честно признавам, че бяхме много разстроени, когато разбрах, че любимият фестивал ще бъде прехвърлен поради описаните по-горе обстоятелства. Но фактът, че това място е сега, без преувеличение, може да помогне в борбата срещу тази трудна инфекция, обърната нашата тъга в радост. Липсваме ви и лудо искаме да покажете всичко, което са подготвили, заобикаляйки забраните. Но нашата загриженост един за друг трябва да бъде над амбициите. Не сме готови да откажем никого от фестивалните зони! Всеки участник, всяко състезание и производителност е орган на едно огромно тяло. Ето защо е взето сериозно, но ние вярваме, правилното решение да отложим събитието! Не отменяйте, не пропускайте сезона, а именно трансфер SN Pro Expo Forum 2020 в началото на 2021 г., „- Екип на организаторите.

    В пълен формат и с още по-разширена програма, фестивалът ще се проведе в Москва под името SN Pro Expo Forum 20/21 в KVC Sokolniki 21-23 май 2021.

    Припомнете си, че традиционните участъци на фестивала включват:

    • Най-голямата изложба на световните спортни марки: облекло и оборудване, оборудване и оборудване, принадлежности и приспособления, технологии и услуги, спортно хранене, Zozh и Wellness+
    • Най-мощната фитнес конвенция с топ руски и чуждестранни водещи+
    • Вълнуващи шоута, изпълнения и развлечения+
    • Срещи и автографи със спортни звезди и добре познати адептни блогъри+
    • Обширна бизнес програма: конференция, франчайз, целеви мрежи и маттук+
    • Състезания и майсторски класове в най-модерните и популярни дисциплини+
    • Популярната зона за красота и фоайета е красота оазис, където гостите могат да се трансформират и да се отпуснат в модерни диджеи+
    • Fudcourt с богат избор от правилно, здраво и вкусно хранене, както и забавна детска зона.

    SN Pro Expo Forum обявява нови дати!

    Така че организаторите са в наличност още 6 месеца, за да подготвят още повече състезания, куестове, сътрудничество, състезания, изказвания и изненади. И вие – да натрупате повече сила и емоции, които ще взривят столицата с ярка спортна фойерверки. Проверете максимума, защото следващата година ще има това, за което всички са мечтали – наведнъж два про!

    Ще се видим на най-горещия спортен фестивал!

    # Yaidunpro #

    Следвайте новините на уебсайта www.Snpro-expo.COM или социални мрежи.

    Допълнителна информация

    8-495-374-78-11

    Русия Москва

    Възрастова категория 6+

    По въпросите на акредитацията на блога

    Мариам Мусалеян

    М.MUSAELYAN @ snpro-expo.Com

    За акредитация на медиите:

    Елизабет Мочалов-Рудковская

    Д.Мочалова @ snpro-expo.Com

    Оценете статията
    ( Все още няма оценки )
    Dimitar Ivanov

    Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

    Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
    Comments: 1
    1. Miroslav Petrov

      Кои са новите дати за SN Pro Expo Forum? Бих искал/а да науча кога точно ще се проведе това събитие и къде?

      Отговор
    Добавяне на коментари