...

Селена Гомес отбеляза 3-та годишнина без мъже, дати и любов

Селена Гомес е един от най-популярните художници в света, въпреки че тя е разочарована от успеха си, както в отношенията … дълго време се срещна с Джъстин Бийбър, а след това неочаквано я остави.

Наистина не се възстановява?

Селена Гомес отбеляза 3-та годишнина без мъже, дати и любов

Тестове в живота на Селена Гомес

28-годишният художник постигна много, въпреки че той започна с малка роля в серията Disney. Тя има много фенове по света и всяка нова публикация в Instagram е придружена незабавно от харесвания и коментари. Феновете са готови да вземат някаква творчество, да бъде песен или снимка.

Въпреки това, като Селена Гомес преди, той вече не е щастлив – има много тестове на нейния дял, така че тя се чувства щастлива точно благодарение на успеха в шоумата.

Преди няколко години Селена оцеляваше в бъбречната трансплантация, а през 2018 г. Джъстин Бийбър го остави, с когото се срещнаха с младежите. Художникът избра Хейли Балдуин – дъщерята на известния актьор и дори направи нова възлюбена присъда на ръка и сърце.

Отхвърлен Селена влезе в рехабилитационен център – Тя не можеше да разбере как човек, който се закле в любовта й, е успял толкова спокойно да го обмени в друг. Освен това той я накара да предложи – той никога не говори за сватбата със Селена.

Селена Гомес заявява, че 3 години вече сам. – Не знам дали мога да харесвам искрено. Искам да изтрия всичко, което е било– признава едно момиче, разочаровано в любовта, журналисти.

Актрисата призна, че за нея е трудно да се довери на другите, защото може да иска да се срещне с нея поради успех и популярност. Надявам се, че човек ще се появи в живота й, който ще й докаже, че съществува истинска любов!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Zlatka Koleva

    „Защо Селена Гомес избра да прекара третата си годишнина без мъже, дати и любов? Каква е причината зад това решение? Има ли някаква специална причина или просто това е нейно лично предпочитание? Би било интересно да разберем повече детайли.“

    Отговор
Добавяне на коментари