...

Щастие в дреболиите: 6 основни правила & # 171 + HUGGA & # 187 + да бъде щастлив точно сега

Какво е „Хюг“? Няма точен превод за тази дума (въпреки че някои датчани твърдят, че думата „комфорт“ е най-подходяща). Скандинавите казват, че „HUGGE“ не е просто дума и настроението, поведенчески начин, целият начин на живот.

Уикипедия обяснява, че „HUGGEGE“ – „Приятни и високо ценени ежедневни усещания за сигурност, равенство, лична почтеност и спонтанен социален поток“. И ако по-къс, тогава „HUGGE“ е датското изкуство да бъдеш щастлив.

Щастие в дреболиите: 6 основни правила & # 171 + HUGGA & # 187 + да бъде щастлив точно сега

Малко щастие всеки ден

Дания редовно ръководи рейтинга на най-щастливите страни на планетата. Може би трябва да слушаме съветите на жителите си, за да станем малко късмет в ежедневието. За да се постигне хармонична държава, характерна за „HUGGE“, експертите съветват:

  1. Вечеря болка. Трикотажни пуловери, пухкави одеяла, меки чехли – всички те насърчават създаването на желаното настроение.
  2. Създайте уютна атмосфера. За да направите това, достатъчно е да заглуша светлината, да разведете огъня в камината и да запалите няколко свещи (датчаните смятат, че не може да има „Hyugg“ без свещи!Чест.
  3. Се съберат. Не става дума за шумни партита, а за спокойни събирания с роднини и приятели. Основното е да се забавлявате с тези, които обичате, без конфликт, състезания и противоречия.
  4. Гответе нещо вкусно. Датчаните обичат вкусна храна, особено ако е дом. Пайове, бисквитки, готови месни ястия, кафе, чай или какао – най-важното нещо, което трябва да бъде удовлетворено и уютно!
  5. Участие в творчество. Човекът е най-щастлив точно когато той се занимава с любим човек. Хобитата могат да бъдат: бродерия, прави декорации, плетене, скрапбукинг, рисуване (някаква любов към боя), и така нататък.
  6. Наслаждавай се на момента. Привържениците „Hügge“ вярват, че това е тайната на щастието. Необходимо е да се даде възможност да се насладите на разговор с приятели, четене на книга или ходене в природата. Основното нещо е да се научите да оценявате всеки момент и не позволявайте на стрес в живота си!

Щастие в дреболиите: 6 основни правила & # 171 + HUGGA & # 187 + да бъде щастлив точно сега

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Maria Petrova

    Как точно HUGGA ни помага да постигнем щастие в дреболиите? Какво представляват тези 6 основни правила и как да ги приложим в нашето ежедневие? Има ли специфични примери или упражнения, които можем да пробваме? Бих искал да разбера повече за това, за да постигна по-голямо щастие в моето сегашно състояние.

    Отговор
Добавяне на коментари