...

Пози, които ще премахнат мазнините на стомаха

Много жени, ако ги попитаха, където би било по-добре да отлагат мазнините, те отговориха на бюста, но уви често той бе отложен на стомаха и страните си и за фината талия трябва да забравя.

Пози, които ще премахнат мазнините на стомаха

Депозитите на мазнините на стомаха не само развалят фигурата, но и натискат вътрешните органи, които, разбира се, могат да доведат до отрицателни последици за здравето.

Маркирайте няколко минути на ден в упражнението – скоро ще се почувствате значително по-добри и мазнините на стомаха ще напуснат.

Съдържание на статията

Поза Корра

Пози, които ще премахнат мазнините на стомаха

Такава поза активира коремните мускули, укрепва раменете и ръцете и в същото време допринася за доброто настроение! Легнете на стомаха си, дръпнете краката, дланта на палмите под раменете и лактите назад. Хапсът и краката се задържат, притиснати към пода. Рок напред като кобра, носейки ножовете заедно.

Опитайте се да останете в такава поза 30 секунди. Ако започнете ежедневно, за да извършите това упражнение, скоро ще забележите ефекта от него.

Поза лодка

Пози, които ще премахнат мазнините на стомаха

Седнете, огънете краката си и здраво стъпи на крака на пода. Наклонете се назад и повдигнете краката си, така че глезените да са успоредни на пода. Дръпнете ръцете си на височината на раменете (погледнете снимката).

Това е упражнение, ако го активирате във вашия обикновен „дневен план“, ще подобрите храносмилането и ще помогнете на плосък корем. В такава позиция трябва да сте 30 секунди.

Поза камила

Вземете друга добра поза. Седнете и вдигнете тялото от коленете. Вземете ръцете си назад и се опитайте да вземете глезена – един след друг. Станете гръб назад и се разтягам. Ще почувствате лекото напрежение по цялата повърхност на корема и бедрата. Задръжте за 30 секунди, след това издишайте и бавно се отпуснете.

Постепенно времето за забавяне на позицията може да бъде увеличено – от 30 секунди до 60. Позата на камилата подобрява стойката, укрепва коремните мускули и третира умората.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Teodora Ivanova

    Предполагам, че четящият този текст има проблем с мазнините на стомаха. Можете ли да споделите някакви прости и ефективни пози, които биха помогнали да се премахнат тези мазнини? Благодаря предварително за съветите и информацията!

    Отговор
Добавяне на коментари