Сутрешни ритуали, които правят вашия ден продуктивен

С думата „ритуал“, всъщност е свързано цялото събитие, то ще бъде обсъдено за прости действия, за които няма да има много усилия.

Сутрешни ритуали, които правят вашия ден продуктивен

Първите минути след събуждането, тъй като психолозите отбелязват – най-важното. Не е напразно, с какво настроение ще бъдете, с такъв ден!

Причина за пробуждане

Всеки от нас трябва да има причината, поради която гледаме на леглото възможно най-скоро, обличаме дрехите и тръгваме по пътя! Ако не е – може да бъде (и трябва!) Създаване.

„Изненада“ е препоръчително да се подготвите от вечерта: например, в хладилника можете да очаквате вкусна част от тортата или на масата, за да лежите спиращ дъха роман.

Слънчева светлина – за настроение

Веднага, докато се събуждате, погледнете през прозореца. Обърнете внимание на онези „недостатъци“, които са извън прозореца, и направете фокуса върху доброто, това, което виждате: може да бъде красива листа, че трансфузиите на слънце, или птици.

В допълнение, слънчевата светлина ще помогне на тялото да развие мелатонин и да зареждате бдителността. Ако времето е неблагоприятно – това не е причина за тъга, намерете нещо добро в него.

Любима напитка

Че обичате повече – кафе или сок, и може би!? Ако сутрин преживяхте кафе, опитайте да го замените на нова напитка. Или добавете нови бележки към него. Например, в Индия в кафе Добавете пипер за тоничен ефект.

Американците пият еспресо с лимонови филийки – такава напитка увеличава производителността, помага за загуба на тегло и като цяло укрепва имунитета.

Прочетете повече  Висях се с диети и всички загубени: Рената Литвинова разкри тайната на хармонията

Себе си

Не очаквайте някой да ви каже добри думи и хваления – не можете да чакате. Жена, която се обича, взема и знае за своите добродетели – свети отвътре. Тази светлина привлича други.

Вместо да търси недостатъци, вземете правилото, за да се хвалите дори за дреболиите. Може да остане без смартфон в ръце за 30 минути? Отлично! Хвалете себе си за това. Събудих се в 5 часа сутринта? Хвалете себе си за какъв вид воля.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Nikolay Marinov

    Какви сутрешни ритуали, според вас, определено помагат за повишаване на продуктивността на деня и как я поддържате през целия ден? Ще се радвам да науча от вашите опити и съвети!

    Отговор
Добавяне на коментари