...

& # 171 + Alien, Flash!Renata Litvinova Кучъло поздрави Zemfira щастлив рожден ден

Днес популярният руски певец и музикант Zemfira има рожден ден – тя навършила 44 години. Момичето от рождения ден получи топли поздравления от феновете им, а най-добрият й приятел – Рената Литвинова също остави настрана. Една от първите поздрави приятелката си, пишеше не-клон желание в Instagram.

Феновете на Санкт Петербург забелязаха видео поздравителните поздравления и също така започнаха въздушна змия в небето, олицетворявайки тяхната любов и вяра в срещата на линейката на концерта.

& # 171 + Alien, Flash!Renata Litvinova Кучъло поздрави Zemfira щастлив рожден ден

„Ти си измислил нещо“, казва Земфира за отношенията с Renata

В продължение на много години феновете предполагат какви отношения да се ренат и земфир Рамазанов, обаче, жените не потвърждават предположенията за техните обичани.

„Какво искаш да видиш как заминаването е невъзможно за редица причини. Рената е най-близкият ми човек, много я обичам, но тя има човек – бащата на децата й, които уважавам. Ти си измислил нещо, но реалността е различна – сподели Zemfira.

Всъщност в живота не всичко е толкова просто, колкото ни се струва, а хората могат да свързват не само романтични взаимоотношения. Както и да е, Zemfira и Renata – тези две извънредни жени са забележимо сходни и с течение на времето това сходство се увеличава само. Толкова често се случва – хората започват да попадат един на друг, когато прекарват много време заедно.

Литвинова роди първото дете през 2001 г. – момиче Уляна от бизнесмена на Леонид Добровски. Заедно те са живели 6 години – след развод на Renata призна, че не бърза да изгради отношения с друг човек, тъй като той просто не се нуждае.

Актрисата и режисьорът неохотно споделят преживяванията си с обществеността и по някакъв начин каза за развод: „Според мен коментар за развод е неприемлив, за мен най-важното нещо, което детето не е страдало.

Поздравления Renata

& # 171 + Alien, Flash!Renata Litvinova Кучъло поздрави Zemfira щастлив рожден ден

Един от първите Zemfira поздрави Рената Литвинова – тя публикува архивно видео в Instagram малко над полунощ. Тя изложи клипа „Не се взимайте в ума си“ и подписан: „Zemfira – страхотна антиматерия, чужденец, флаш! Честит Рожден ден! Бъдете вечни. Пост отбеляза 87 860 мнения.

Днес 26 фенове на най-добрия руски рок певец Zemfira празнуват нейния рожден ден. Малко вероятно е някой да не знае поне няколко песни: такова духовно изпълнено със смисъл, написано в стила на импровизация. Поздравления за Zemfiru щастлив рожден ден и ще изпратим нейните тонове любов и светлина!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Maria Petrova

    Моля, може ли да ми обясните какво означава „& # 171 + Alien, Flash! Renata Litvinova Кучъло поздрави Zemfira щастлив рожден ден“? Вълнува ме значението на тези думи и защо биха били свързани с рождения ден на Zemfira. Благодаря предварително за вашата помощ!

    Отговор
Добавяне на коментари