...

Силно загубена певица Максим коментира старите си снимки: & # 171 + Бях човек – сфера!& # 187 +

37-годишният певец Максим (Марина Максимова) е изчезнал от сцената преди около две години и тя е причинила причини. Сега тя се е възстановила след това, което се случи и е готово да излезе.

Силно загубена певица Максим коментира старите си снимки: & # 171 + Бях човек - сфера!& # 187 +

Защо Максим изчезна от сцената?

През 2019 г. Максим падна в ужасен инцидент, когато е изпратен до летището. На мястото веднага пристигнаха лекарите и я заведоха в болницата. Беше много трудно да се възстанови след това, което се случи, освен певицата преживя проблемите в личния живот.

Сега, когато всичко е зад, Максим се възстанови и готово за нови подвизи, тя се опитва да погледне миналото с хумор.

Силно загубена певица Максим коментира старите си снимки: & # 171 + Бях човек - сфера!& # 187 +

Гледайки старите си снимки, Максим коментира: „Аз бях човек човек. Голяма жена „. След инцидента певицата вкара тежест, не е изненадващо, че тя толкова говори. Според певицата дъщерите, с които тя ще бъде сутрин, както и спорта, на който тя плаща 2-3 часа на ден.

Поп певицата призна, че тя има подценяване на собствената си сила и външен вид и работи върху него.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ivo Kolev

    Казвате, че сте били сфера? Можете ли да обясните какво искате да кажете с това изказване? Каква беше мотивацията зад тази идея и как започнахте да се виждате като сфера? Бих била любопитна да науча повече за тези стари снимки и вашата промяна в самочувствието.

    Отговор
Добавяне на коментари