Шестгодишната дъщеря Ким Кардашан направи пиърсинг?

На снимката се появиха малка дъщеря Ким Кардашиан и Raper Kanye Wasta North с пиърсинг на носа. Въпреки много нежната възраст, Север вече работи в модела и често отива при подиумите.

Според родителите момичето перфектно разглобени в модните тенденции и може да избере да избере тоалети и аксесоари. Родителите не отказват детето – купуват само най-добрите и най-скъпите неща, за които многократно критикуват фенове, които вярват, че просто развалят детето, развалят го.

Шестгодишната дъщеря Ким Кардашан направи пиърсинг?Шестгодишната дъщеря Ким Кардашан направи пиърсинг?

Въпреки това, последните „резултати“ на бебето северно се карат на Ким и запад с фенове – всички смятат, че това, което пиърсинг в детството – нещо неприемливо и дори опасно.

С пръстен в носа, момичето отиде на рождения ден на голямата си баба, която вече е на 85 години.

Ким се опита да оправдае пред феновете, убедително, че момичето няма пункция на нос, това е само клип, имитиращ пиърсинг, но тя не е била твърде вярваща, защото преди Кардашиан повече от веднъж „хванат“.

Шестгодишната дъщеря Ким Кардашан направи пиърсинг?

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Yasen Dimitrov

    Защо на шестгодишно дете й разрешиха да си направи пиърсинг? Не мислите ли, че е твърде рано за това?

    Отговор
Добавяне на коментари