...

Това беше: Как да живеем африкански американски шибан от & # 171 + американска история на ужасите & # 187 +

Африканската американска актриса Гаруриди се издига световната популярност веднага след дебюта във филма. За първи път тя играе Класис Джоунс във филма „съкровище“ през 2009 година. Създателите на филма „Американска история на ужасите“ обърнаха внимание и призоваха за снимане в четири сезона.

В епизоди, известната актриса играеше вещица Куни. Как сега живее Габури Сидиб? Нека разберем.

Това беше: Как да живеем африкански американски шибан от & # 171 + американска история на ужасите & # 187 +

– Повтарям, не съм странно! Имам човек!“- актриса с приятели

Въпреки това обстоятелство, главните герои в нейната Instagram са котки, а не обичан Брендън Франкл, мениджър на таланти. Отношенията с Брандън в Габури започнаха през 2019 г. – актрисата не само се срещна с него Коледа, но и прекара всички дни в изолация, свързана с пандемия.

Това беше: Как да живеем африкански американски шибан от & # 171 + американска история на ужасите & # 187 +

Във връзка с карантина и дълъг престой заедно в стените на къщата, много двойки се разпаднаха, осъзнавайки, че те не се вписват, връзката между Габури и Брандън само странно!

Последният режисьор на африканската американска актриса излезе през 2020 г. – веднага след забавяне, свързано с епидемията. Тя играе в психологически трилър на популярна расизма тема е сега. Тя също взе участие в делото „Антибелам“, където играеше приятелка на отвлечения писател.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Kiril Georgiev

    Моят въпрос е: Какво е основното съдържание и настроение на „Американска история на ужасите“ и как това се отразява в живота на африканскоамериканския герой?

    Отговор
Добавяне на коментари