...

С колекционери за прах! Неща във вашия дом, които събират много прах

Натрупването на неща, с течение на времето забелязваме, че не само става по-малко от мястото и повече прах, но и най-близкото буквално не диша. Тя засяга психологически, така че е толкова важно да се отървете от старата.

С колекционери за прах! Неща във вашия дом, които събират много прах

Да се ​​отървем от старото, отваряме пътя към нова: нови неща, събития, срещи и др.

Какви неща са най-събиращите прах? Време е да обърнем специално внимание на тях!

Килим

В руските апартаменти все още можете да намерите килим на стената. Големите прахови килими обичаха да висят нашите баби и честно, това е миналия век. Ако изведнъж все още нямате ръце, стигнете до килима, направете го първо, когато правите почистване.

Възглавници

От време на време е просто необходимо да сменяте възглавниците – същото важи и за матрака. Те натрупват бактерии и микроби, които могат да повлияят негативно на тялото ви. На възглавниците определено не фалитуват, те струват от 350 рубли.

Стара тапицерия

Ако сте закупили дивана и никога не сте променили тапицерията – тя спешно трябва да направи. Старата тапицерия не само събира прах върху себе си, но в него могат да получат клещи за прах. Ако не искате да променяте тапицерията – да накарате къщата на майсторите, те ще направят дивана.

Климатик бельо

Всяка тъкан се състои от влакна – с течение на времето, което крещи и става прах. Ако стъпките останат зърна на всяко вещество, процесът върви бързо. Климатикът прониква в влакната на тъканта и след просвет. Няма нужда да изтривате нещата с климатик – достатъчно прах.

Връхни дрехи в кабинета

Ако се използва за отстраняване на горните дрехи в килера, трябва да знаете, че тя натрупва прах от въздуха и се разпръсква около тях. Но има решение – сгънете дрехите, които никой не носи, в окачени торбички или запечатани пакети (такива комплекти могат да бъдат закупени на AliExpress »).

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Martin Ivanov

    Здравейте, имате ли някаква тайна формула или трик за намаляване на праха в дома, особено по отношение на предметите, които събират много? Моля, споделете някои съвети или методи, които сте открили като колекционери за прах. Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари