...

Не къща, но приказка: как да направите вашия дом страхотно място, в което искам да се върна

От това, което ситуацията царува в къщата, нашето настроение зависи. Може да се направи в ремонта на апартамента, но все още ще бъде някак неудобно. Каква е причината?

Не къща, но приказка: как да направите вашия дом страхотно място, в което искам да се върна

Всичко е за грешното поставяне на мебели, цветни акценти и липса на релаксация на миризмите. Да вървим всичко по ред.

Съдържание на статията

Миризми

Миризмите са отговорни за асоциациите, чувствата и образите и влияят върху нашето поведение. В допълнение, признаването и възприемането на миризмите е придружено от развитието на определени хормони. Можете да го проверите върху себе си: вдишване на миризмата на мръсотия, ще изпитате алармата и ако разпознаете аромата на парфюма на любимия си човек, след това се чувствате, най-вероятно, спокойствие и нежност.

Между другото, търговците във всички използват нашето обоняние, за да стимулират определено поведение. Например, в текстилните магазини чуваме много приятни, вкусни миризми и искаме да останем. Вземете този трик Забележка: Нека къщата ми мирише така, че да можете да се отпуснете и да се чувствате в страхотно място!

Елементи

Използвайте правилото за тройката как да правите активно дизайнери. Trio обекти визуално изглежда по-привлекателно и по-балансирано. Започнете с малък, за да оцените ефекта: украсете в апартамента си малък ъгъл, например, масичка за кафе – поставете ваза с цветя върху нея, поставете списанието и чаша с чинийка с чинийка.

Добре? Добре! Но не е необходимо да се прекалява – има няколко такива тройни елемента достатъчно.

Зона на салона

Не мислете, че тя може да бъде организирана само в голям апартамент. Освен това дори не трябва да бъдете финансово инвестиции! Lounge Zone е зона за отдих и релаксация. Това място в къщата, където изпитвате максимален комфорт и релаксация. Тя може да бъде до прозореца, на люлеещия се стол, на който обичате да четете книгата за лампата и другите.

Основните правила за организацията на зоната на салона – мебелите трябва да бъдат удобни, а цветовете са приятни за очите (тези, които насърчават релаксация: бежово, легла, мента, сиво). Създайте своя ъгъл на мироопазване, където можете да се отпуснете от всички притеснения.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Krum

    Какви съвети можете да предложите за превръщане на дома в страхотно място, в което искам да се върна?

    Отговор
  2. Radostina Petrova

    Как можем да направим нашият дом приказно място, в което винаги се връщаме с удоволствие? Я радваме ли се на интериора или са нужни специални декорации? Кои са ключовите елементи, които ще превърнат нашият дом в страхотно и уютно място?

    Отговор
Добавяне на коментари