...

Резидент в добротата: 43-годишната мелница Йовович ще бъде мама за трети път

Актрисата Мил Йовия в своите 43 години Подготовка да станеш майка за трети път. Красивата звезда на „жилището на злото“ публикува селфи, на която закръгленият корем очевидно се виждаше, кога самата актриса вече не се крие. Напротив, тя ясно демонстрира позицията си на всички наоколо.

Известно е, че Детето трябва да се роди в началото на зимата, И отново ще бъде момиче.

Резидент в добротата: 43-годишната мелница Йовович ще бъде мама за трети път

Мил Сами съобщи, че е научила за бременност преди 13 седмици. Тя преживяваше доста противоречиви чувства, насладата беше заменена от панически ужас. Milla перфектно дава доклад на спокойствието и колко големи рискове от загуба на бременност след четиридесет години. Тя честно признава това дълго не искаше да бъде вързано за душата на бебето и емоционално.

Предишната бременност Мила завърши с спонтанен аборт и този факт беше причина за специална тревога.

Въпреки това, опасният период на тази бременност успешно премина и мелницата реши да сподели радост с феновете.

Сега мелницата се омъжи за трети път. Първият му съпруг беше актьор Шон Андрюс. В края на деветдесетте години тя е била на две години, директорът на Лука Самон. Брак с режисьор Пол Андерсън Мелница се присъединиха преди десет години. Преди това се срещнаха повече от седем години.

В този брак се появиха две дъщери на света – Ева Габо и Дашил Еден. Преди две години мелницата претърпя спонтанен аборт на четири месеца бременност.

Актрисата попита фенове от душата да й пожелаят късмет. Тя обеща това Отговорете на тези желания на голяма любов и със сигурност ще запази всички как ще продължи бременността и когато раждането е насрочено.

Резидент в добротата: 43-годишната мелница Йовович ще бъде мама за трети път

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Kremena Georgieva

    Каква е вашата реакция и мнение по повод новината, че 43-годишната мелница Йовович ще бъде мама за трети път? Бихте ли искали да се запознаете с историята й и как успява да бъде резидент в добротата, докато възпитава децата си?

    Отговор
Добавяне на коментари