...

Американски модел с великолепни форми, изместени с линди подиум

Tara Lynn – American Plus-размер модел. Когато момичето стигна до съзнателна възраст, той реши, че би искал да стане актриса. Тара получи актьорско образование и след това отиде да завладее вниманието на моделите.

Американската жена забеляза по това време, когато моделите с буйни форми станаха популярни. Момичето беше предложено да играе за списание Elle – след това, нейният модел кариера отиде нагоре.

Американски модел с великолепни форми, изместени с линди подиум

Тара Лин се измести от подиума Giselle Bundchen

Пътуването до Европа донесе момиче успех – списание Elle, посветено на десетки страници! Те имаха снимки на контейнери и интервюта с нея. След това моделът забеляза H & M и предложи да стане компания.

Както знаете, в модела бизнес не е без конкуренция. Таре трябваше да бъде изместен от поста на популярния модел и тайната на Agent Vicvictoria – Giselle Bundchen.

Тара често се изразява в популярните теми за равенство и толерантно отношение. Веднъж, нейната приятелка – моделът с размер на плюс беше критикуван поради факта, че не е много пълно за този бизнес, а Тара се изправи за нея.

„Наистина не харесвам термина плюс-размер. Хората често споделят тънки, дебели. Тези, които носят големи и малки размери. Бих се обадил на пълния „пълен модели“, защото не описва не техния размер, но формата „, говореше контейнерът.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Gergana Georgieva

    Какъв точно е този американски модел с великолепни форми, чиито подиуми се изместват с линди? Има ли някаква връзка между модела и хората с инициал „Л.“? Бихте ли могли да споделите повече информация или факти за да можем да разберем повече за това?

    Отговор
Добавяне на коментари