14-ият ирландски филм фестивал в Русия обяви своята програма

Колекцията на най-добрите ирландски филма на годината ще бъде показана в Москва и Санкт Петербург

От 17 март до 28 март, в рамките на проекта Karo. Изкуство

Закупуване на билети за фестивални филми:

https: // karofilm.RU / Изкуство? & събитие = 690 и http: // irishweek.Ru / филм

Фестивалните предавания ще се проведат в Москва (октомври) и Санкт Петербург (Karo 9 Warsaw Express). Програмите за филми ще бъдат посветени на отношенията на хората, взаимното разбирателство и любовта – всичко, което е помогнало да оцелееш трудно 2020. Извънредната история на искреното приятелство в ярка и добро приказка ще бъде първата глътка на пролетта. Дългоочакван анимационен филм „Легенда за вълците“ От студийния анимационен седан ще отвори фестивала на 17 март в 20:00 часа. Зашеметяващ 100% рейтинг на зрителите и 99% рейтинг на критиците на гнилите домати авторитетен уебсайт, 92 реда в топ 250 на най-добрите филми на портала „Феврински“, номинацията за Златния глобус е само някои от причините да се види Чудесен нов анимационен филм на големия екран на премиерата Cinema Center „октомври“.

14-ият ирландски филм фестивал в Русия обяви своята програма

Традиционният ирландски хумор все още остава една от най-изразителните черти на Мартов. Комедия Необщаване на колекцията Разказва за живота на различни герои: барман, сънуващ щастието, амбициозен пилотен асистент, жител на малък град в Ирландия, оператор на кол център и дори за алгоритъма! Важно допълнение към филмите на играта ще бъде настоящият документален родослов „Как да се влюбиш по време на пандемия“, Номиниран за много премии. Документалният филм ще продължи ексцентричен портрет на модерен ирландски художник Шон Хилън във филма „Утре е събота“. При докосване и пълна комедия сблъсъци на връзката между чичо хилядолетието и младшият му племенник ще разкаже пътния филм „Чичо, и хората“. Дует звезди Холивуд Емилид тъп („дяволът носи прада“) и Джейми Дорнана („50 нюанси на сивото“) може да се види в комедията „Дива двойка „, Критиците на индийското издание на индийското проводник, отбелязани за свежестта на творческото решение: „Не можете да излезете с по-голям анимационен филм на ирландската култура, дори ако елфите го написаха, и директорът ще бъде пинта Гинес“. Духът на Възрастните в Бунлет и ирландското самосъзнание ще се отрази в затварящия филм на фестивала „Момчета“ С DIN Charles Chapman („Игра на престоли“) и Аня Тейлър-радост (структура на кралицата).

14-ият ирландски филм фестивал в Русия обяви своята програма14-ият ирландски филм фестивал в Русия обяви своята програма14-ият ирландски филм фестивал в Русия обяви своята програма14-ият ирландски филм фестивал в Русия обяви своята програма14-ият ирландски филм фестивал в Русия обяви своята програма

Сериозните драматични картини също намериха своето място в програмата на 14-ия ирландски кино фестивал. Дълбоките наранявания и сложността на взаимоотношенията в семейството ще разкрият в напрегната атмосфера и отлични визуални транзакции на филми „Излез от тигана в огъня“ и „Роуз играе Джули“. Феновете на серията „Полша“ ще се радват да видят основната му героиня, актрисата emma mccay в мистериозна и мрачна картина „Студено езеро“, което ще разкаже за това колко трудно е да се запазят страшни тайни, особено ако те не са ваши. Престъпна драма „За характеристиката на закона“ – първи първичен режисьор на филма Paddy Slatteri, който има 10 години успешни късометражни филми и номинация за IFTA. Разкривайки историята на двама братя, намерени от различни страни на закона, Пади хвърля светлината върху състоянието на ирландското общество, затънало в тихи грехове. Филм „Устойчива броня“ Впечатлете любителите на публиката в трудни драми в духа на „остри кожи“ и „групата на Ню Йорк“, където лоялността и семейството могат да струват реките.

Прочетете повече  Какви цветове ни правят по-млади (и как да намерим вашата сянка)

14-ият ирландски филм фестивал в Русия обяви своята програма14-ият ирландски филм фестивал в Русия обяви своята програма14-ият ирландски филм фестивал в Русия обяви своята програма

Събития на 14-ия ирландски кино фестивал в рамките на ирландската седмица 2021 ще се проведе с подкрепата на посолството на Ирландия, ирландския филмов институт, екрана Ирландия, Фондация Хедър, ирландски клуб ирландски клуб и Bushmills Brand.

Подробна програма и билети на номинална цена – на уебсайта на фестивала. \ Thttp: // irishweek.Резюме

Karo. Изкуството е специален проект на Karo Cinema Network с уникална репертоарна политика: авторско право, експериментално, класическо, култово кино на оригиналния език с субтитри. Karo. Изкуството дава възможност за посещение на най-очакваните премиери на зрителя и да участват в дискусии с известни художници, виж текущите фестивали, важни ретроспективи, предавания на живо и записи на най-добрите представления на водещи театрални къщи, изключителни арт наем.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Dimitrinka Ivanova

    Какви са някои от филмите в програмата на 14-ия ирландски филм фестивал в Русия?

    Отговор
Добавяне на коментари