Реши кой да стане икона с нов стил

Британският моден съвет прие официалното решение за възлагане на статут Нов икона на Supermodel Style Naomi Campbell. Тя ще получи статут веднага официално през декември тази година.

Самият Наоми заяви това счита, че тази награда е един от най-важните в живота си.

Реши кой да стане икона с нов стил

Тържествено присъединяване към новия статус е насрочено за 2 декември 2019 година. Церемонията ще се проведе в Лондон Алберт.

Naomi Campbell 49 години, Той е един от първите в световните модели на тъмно кожа, И в продължение на много години на подиума трябваше буквално да се бори за равенство и равенство.

Реши кой да стане икона с нов стил

Въпреки възрастта, Naomi продължава да участва в модните предавания, Тя е един от най-скъпите и търсени модели в света. При свободното време, Naomi се занимава с благотворителност, ръководи шоу по телевизията.

Също така Black Naomi е известен като един от най-ярките и твърди активисти, които се борят за правата на жените по целия свят.

Реши кой да стане икона с нов стилРеши кой да стане икона с нов стил

Освен това моделът изразходва значителна част от таксите си, за да помогне на гладните жители на Африка и мигранти, битки за правата на представителите на LGBT общност.

Преди почетни икони на заглавия бяха наградени принцеса Даяна, Мерилин Монро, Жаклин Кенеди, Марлене Дитрих, Мадона, Одри Хепбърн. Това заглавие, присъдено веднъж, остава със собственика на живота.

Реши кой да стане икона с нов стил

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Valeria Angelova

    Кой според вас би трябвало да бъде избран за икона с нов стил?

    Отговор
Добавяне на коментари