...

Разбиране на козметиката и други навици, които убиват кожата ви

Напразно много момичета мислят, че не можете да се грижите за кожата на лицето. „Ако тя е добра, нищо ужасно и не се случва,“ те мислят. Въпреки това, с течение на времето, придържайки се към лоши навици, момичетата забелязват, че кожата им се е влошила.

Но всичко може да бъде фиксирано, ако започнете да действате. Първото нещо, което трябва да научите – кожата трябва да бъде напълно почистена от грима. Не можете да си лягате с Meykap.

Разбиране на козметиката и други навици, които убиват кожата ви

Навици, слабо засягащи кожата

През нощта, клетките на кожата се актуализират и възстановяват, но само при едно условие – ако е внимателно почистено. Разбиране на козметиката, кал залос пори – не се изненадвайте от появата на акне и влошаване на кожата, тя може да бъде суха.

Друг вреден навик (и като цяло за тялото) – пушене. Той провокира намаляването на притока на кръв, в резултат на което не доставя желаното количество хранителни вещества.

Благодарение на токсичните вещества, които се съдържат в цигарите, кожата става по-малко еластична и еластична. В началото на горещите дни не пренебрегвайте слънцезащитния крем. В допълнение, кожата на лицето страда от неправилно лечение на акне.

Много момичета все още имат ръце, за да се отърват от пъпки, да се развалят, така че ги стискат. Но екструдиране – грешка. В това събитие може да се оформи белег или инфекция. Специалистите съветват да се борят акнето (ако няма възможност да се лекува в козметика) салицилова киселина.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Bogdan Todorov

    Много интересна и полезна статия! Във връзка с това, имате ли предложение за производители на козметични продукти, които са по-безопасни и по-ефективни за кожата? И още, с какви навици можем да се отървем, за да предпазим кожата си от увреждания? Благодаря предварително!

    Отговор
    1. Plamen

      Препоръчвам ви да избирате козметични продукти от сертифицирани био марки, които не съдържат вредни химикали и са произведени с натурални съставки. Такива марки включват Organic Burst, Pai Skincare, Dr. Hauschka и др. За да запазите кожата си здрава и младежка, е важно да се грижите за нея всеки ден. Препоръчително е да избягвате излагането на пряка слънчева светлина, да се хидратирате редовно, да консумирате здравословна храна и да избягвате тютюнопушенето. Правилната грижа за кожата е ключът за подмладяване и поддържане на нейната красота. Благодаря ви!

      Отговор
Добавяне на коментари