...

Психолозите казаха, че цветът на червилото й може да разкаже за жената

Не само очите ви могат да се считат за огледало на душата, устните също могат да бъдат информирани за внимателния наблюдател. Психолозите стигнаха до заключението, че цветът на червилото, който най-често избира красив секс представител, е в състояние да бъде много информативен показател за неговите характеристики на характера и темперамента си.

Жени, които предпочитат Розови нюанси, често се чувстват беззащитни, те се нуждаят от подкрепа от. С всички тези дами с розово червило любов да спечели, въпреки че не са способни сами – те задължително се нуждаят от помощ, какво говорят за света с лек нюанс на устните си.

Психолозите казаха, че цветът на червилото й може да разкаже за женатаПсихолозите казаха, че цветът на червилото й може да разкаже за жената

Дами за упълномощаване Червено наситено червило, изглеждат агресивни. И много често, за съжаление, това са. Най-често те страдат от липса на мъжко внимание, овощавания и без да виждат друг начин да привлекат вниманието си, опитвайки се в буквалния смисъл да го спечелят от други жените закачливи и смели грим.

Психолозите казаха, че цветът на червилото й може да разкаже за жената

Червило оранжев цвят Предпочитам добра и нежна природа, без да се стремят да бъдат център на вселената, но очарователна хармония и спокойствие. И е трудно да се каже, специалистите казват, че има основно – червило от портокалов нюанс привлича мъжете или общия спокоен емоционален фон, който буквално получават тези момичета.

Психолозите казаха, че цветът на червилото й може да разкаже за женатаПсихолозите казаха, че цветът на червилото й може да разкаже за жената

Черешовото червило – отличен избор за общителни дами, които винаги и навсякъде намери компания. Те не са сами, защото имат отлични комуникативни умения. Обърнете внимание, че много успешни в бизнеса, женските политики често предпочитат череша червило.

Психолозите казаха, че цветът на червилото й може да разкаже за женатаПсихолозите казаха, че цветът на червилото й може да разкаже за женатаПсихолозите казаха, че цветът на червилото й може да разкаже за жената

Безцветно Глансът на устните предпочитат да се наслаждават на жени, които не се стремят да привлекат вниманието. Те просто не се нуждаят от нея. Най-често устните на дамите са боядисани, които са доволни от женените, както и неженените момичета с нормално самочувствие, без да страдат от несигурност и техните сили.

Психолозите казаха, че цветът на червилото й може да разкаже за жената

И тук Бежови нюанси Червилото, според психолозите, по-често избират пълните противоположности – несигурни дамите, които са запознати и с част от копнеж и съдба, търсят в себе си и в световните недостатъци и недостатъци. Този цвят на червилото е по-често срещан при жени, които са били женени няколко пъти и всеки път, когато е неуспешен.

Червило Коралов нюанс предпочитат мечтатели, които обичат да изграждат въздушни ключалки и да поставят цели, за да постигнат това, което е малко вероятно да могат. Това са доста ядосани даша, ядосан на дълбините на душата. Те са трудно да се преживеят някакви неуспехи.

Смесен Розови бежови нюанси любов и избор, като правило, жените са активни. Те могат едновременно да работят, да учат, да играят спорт, да запазят няколко строги диети, да посетят клуба на съмишлените хора, които поддържат здравословен начин на живот, както и йога и курсове за чужд език.

Така, ако те харесват – тогава цялата душа. Често се провалиха на личния фронт, трудно е да се притеснявате разводите.

Комбинация Корал и розов На устните казва, че една жена предпочита да бъде победител в живота. Но извън професионалната дейност, такива жени обикновено са много искрени и нежни, винаги могат да намерят поддръжници и да направят приятно впечатление.

Помада Кафяв – Избор на смели и решаващи дами. Те са много точни, изпълнителни, трудолюбиви. Обикновено не се оженявате дълго време, защото сателитът е придирчив, но като избира, остават верни за целия живот.

Психолозите казаха, че цветът на червилото й може да разкаже за жената

Проучването провежда експерти от училището по психология и психоанализа в Чикаго. За да получат такива заключения, експертите анализираха снимките на повече от една и половина хиляда знаменитости, атаката беше помолена да попълни профилите от повече от 7 хиляди обикновени жени на възраст от 19 до 79 години.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Zornitsa Dimitrova

    „Заинтригуван съм, как червилото може да разкаже толкова много за една жена? Какъв цвят би показал, например, за моята приятелка? Има ли конкретна техника за разбиране на това? Бих искал да науча повече от психолозите за връзката между червилото и характера на човека.“

    Отговор
Добавяне на коментари